lew560 30.04.07, 00:02 jaki dom wybudowac? żeby był nie drogi!!! wielkość około 120m2 jaki projekt wybrać? jaką ekipe budowlaną żeby była sprawdzona i nie droga godna polecenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdajeden Re: JAKI DOM 30.04.07, 00:35 jaki dom wybudowac? - fajny żeby był nie drogi!!! - niedrogi jaki projekt wybrać? - odpowiedni jaką ekipe budowlaną żeby była sprawdzona i nie droga > godna polecenia - odpowiednią glupie pytania. postaraj sie byc bardziej konkretny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew560 Re: JAKI DOM IP: *.net.autocom.pl 30.04.07, 00:53 więc jaki dom mam wybrać ? może ktoś podsunie mi projekt takiego domku dzialka 18x27m jak wyglada kosztorys takiego niedużego domu stan surowy zamkniety . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew560 Re: JAKI DOM IP: *.net.autocom.pl 30.04.07, 00:56 jakie materiały? jaka ekipa? jaki dach? jakie ogrzewanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: JAKI DOM IP: *.chilan.net 30.04.07, 08:20 mimo calego szacunku dla wiedzy forumowiczow, to zle trafiles. Ja nie pytam na forum medycyna jakie leki brac na bol brzucha z lewj na dole. Najpierw przejrzyj oferty domow gotowych, na stronach biur projektowych. To nie kosztuje a zorientujesz sie z czego i jak mozna budowac. Potem WYNAJMIJ ARCHITEKTA i pokaz mu plan dzialki, albo najlepiej dzialkę w naturze i niech mysli co i z czego mozna postawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Po co ci Dom??przeciez za cene tego domu mozesz so IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 14:31 bie kupic wypasiona kawalerke 25 metrową!!nie bedziesz musial strzyc trawnikow itp!!Przemysl to jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: JAKI DOM 30.04.07, 16:22 hehe, sam musisz zdecydowac, albo projektant za ciebie zadecyduje a potem dobry wykonawca. twoim jedynym problemem (własciwie dwoma) powinno byc wybranie dobrego projektanta i dobrego wykonawcy (najlepiej generalnego), bo, z calym szacunkiem, z takimi pytaniami, to mozesz sie niezle na cwaniakach naciąć biorąc ekipy do wszystkiego byle taniej. tak czy owak - powodzenia, bo bedziesz duzo go potrzebowac Odpowiedz Link Zgłoś