Dodaj do ulubionych

instrukcja montażu paneli ściennych

24.05.07, 20:15
Czy ktoś może mi podać jakąś stronke związaną z montażem paneli ściennych?Zakładamy je pierwszy raz i nie mamy pojęcia o tym :) z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • pyot Re: instrukcja montażu paneli ściennych 24.05.07, 21:55
      :) .
      • guniaxx1 Re: instrukcja montażu paneli ściennych 28.05.07, 11:04
        Dzięki Pyot :) o to mi chodziło,super,już wiem wszystko.
        • Gość: ? Re: instrukcja montażu paneli ściennych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 07:49
          a na opakowaniach nie ma takich rysuneczków - instrukcji ????

jak nie to proponuję użyć interneta

www.google.com/search?hl=pl&q=monta%C5%BC+paneli+%C5%9Bciennych&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl
          :-)
    • pliszekd Re: instrukcja montażu paneli ściennych 28.09.15, 09:58
      To zależy od tego jakiego producenta panele kupiłeś. Ja korzystałem z instrukcji, którą zamieścił sklep, w którym kupowałem. Może Tobie też się przyda[url=http://www.decomania.pl/dekoracje_scian/panele_scienne_3d][/url]
      Klikasz w produkt odpowiedniej marki i tam powinna być instrukcja montażu.
    • kristof201 Re: instrukcja montażu paneli ściennych 25.02.18, 20:24
      Montaż paneli ściennych 3D nie jest skomplikowany, chociaż potrafi czasami być problematyczny. Kwestia z czego są panele, jeśli z poliuretanu to montaż jest banalny. Przy gipsowych, trzeba się trochę napocić ;) Jeśli są problemy, można się zwrócić do sklepu yourdecor.pl/ zawsze pomogą i doradzą.
    • kristof201 Re: instrukcja montażu paneli ściennych 22.03.18, 16:22
      Trafiłem na ciekawy wpis. Może warto zrobić tak jak sugerują? yourdecor.pl/blog/18_montaz-paneli-sciennych-gipsowych-3D.html Jak widać, chyba to nie jest mocno skomplikowana sprawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka