bee26 Re: kuchnie NIKOM 05.06.03, 12:05 Coś mi sie za szybko wysłało... Czy ktos ma??? zna??? Czekam na Wasze opinie Pozdarwiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektant Re: kuchnie NIKOM IP: *.acn.pl / 10.64.1.* 09.06.03, 12:01 bee26 napisała: > Coś mi sie za szybko wysłało... > Czy ktos ma??? zna??? > Czekam na Wasze opinie > Pozdarwiam, W moim projekcie kuchni zastosowałam meble tej firmy. Plusy: praktycznie wykonają na zamówienie (chętnie i terminowo) wszystko (wymiary, wzornictwo) np. wg załączonych rysunków, mają duży wybór oklein meblowych. Poziom wykonania (tylko rynek krajowy)-dobry. Ceny przystępne - zależą od wyposażenia mebla, rodzaju okleiny. Nie są jednak porównywalni z meblami firm zachodnich-głównie chodzi o standard wykończenia mebla, ale też i cena tych mebli jest kilkakrotnie wyższa, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: kuchnie NIKOM IP: *.acn.pl 22.07.03, 11:42 hm.. chciałabym poznać tego projektanta bo wydaje mi się jego wiedza niedostateczna. Według mojej wiedzy jakość zdecydowanie porównywalna z najlepszymi meblami zachodnimi (a cena zdecydowanie niższa) a ponad to solidnie, terminowo, z możliwością wykonania wszelkich nietypowości. Okleiny?? przecież oni głównie drewno wykonują a fornirują w boki, korpusy szafek, no oczywiście jest opcja fronów fornirowanych. Nie ma dodatkowych opłat za montaż i transport. W standardzie szafek są hamulce, szuflady jako w jedynej polskiej firmie mają długość 50 cm gdzie zyskujemy dużo powierzchni do przechowywania produktów itp. Szczerze polecam tę firmę, w Warszawie też mają salon firmowy na Belgradzkiej (Ursynów) ich strona www.nikom.com.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś