Dodaj do ulubionych

kuchnie NIKOM

05.06.03, 12:04
Obserwuj wątek
    • bee26 Re: kuchnie NIKOM 05.06.03, 12:05
      Coś mi sie za szybko wysłało...
      Czy ktos ma??? zna???
      Czekam na Wasze opinie
      Pozdarwiam,
      • Gość: projektant Re: kuchnie NIKOM IP: *.acn.pl / 10.64.1.* 09.06.03, 12:01
        bee26 napisała:

> Coś mi sie za szybko wysłało...
        > Czy ktos ma??? zna???
        > Czekam na Wasze opinie
        > Pozdarwiam,
        W moim projekcie kuchni zastosowałam meble tej firmy. Plusy: praktycznie
        wykonają na zamówienie (chętnie i terminowo) wszystko (wymiary, wzornictwo) np.
        wg załączonych rysunków, mają duży wybór oklein meblowych. Poziom wykonania
        (tylko rynek krajowy)-dobry. Ceny przystępne - zależą od wyposażenia mebla,
        rodzaju okleiny. Nie są jednak porównywalni z meblami firm zachodnich-głównie
        chodzi o standard wykończenia mebla, ale też i cena tych mebli jest
        kilkakrotnie wyższa, pozdrawiam
        • Gość: Agata Re: kuchnie NIKOM IP: *.acn.pl 22.07.03, 11:42
          hm.. chciałabym poznać tego projektanta bo wydaje mi się jego wiedza
          niedostateczna. Według mojej wiedzy jakość zdecydowanie porównywalna z
          najlepszymi meblami zachodnimi (a cena zdecydowanie niższa) a ponad to
          solidnie, terminowo, z możliwością wykonania wszelkich nietypowości. Okleiny??
          przecież oni głównie drewno wykonują a fornirują w boki, korpusy szafek, no
          oczywiście jest opcja fronów fornirowanych. Nie ma dodatkowych opłat za montaż
          i transport. W standardzie szafek są hamulce, szuflady jako w jedynej polskiej
          firmie mają długość 50 cm gdzie zyskujemy dużo powierzchni do przechowywania
          produktów itp. Szczerze polecam tę firmę, w Warszawie też mają salon firmowy na
          Belgradzkiej (Ursynów) ich strona www.nikom.com.pl Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka