Dodaj do ulubionych

Tapety do malowania

IP: 195.205.75.* 21.07.03, 15:17
Proszę jeśli ktoś malował te tapety o uwagi.Interesuje mnie jak one zachowują
się po pomalowaniu .Jesteście z nich zadowoleni?
Obserwuj wątek
    • busstop Re: Tapety do malowania 21.07.03, 15:20
      z włókna szklanego
      • Gość: dan Re: Tapety do malowania IP: 195.205.75.* 21.07.03, 15:37
        To co ja widziałam to na rolce pisało tapety do malowania {białe lekko
        chropowate}33 m kosztowały 20 zł.Wydaje mi się że z włokna są inne i droższe.
        • Gość: dziunia Re: Tapety do malowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 16:33
          To jest raufaza czyli tapeta papierowa z dodatkiem wiórów drzewnych.Mam taką we
          wszystkich pokojach ze względu na stare tynki których nie chciałam skuwać.Taka
          tapeta bardzo dobrze maskuje nierówności ze względu na swoją fakturę.Maluje się
          ją b.szybko i bez większych problemów ale unikałabym farb jednokrotnego
          malowania znów ze względu na fakturę.Moje są pomalowane Akrylitem W Dekoralu z
          mieszalnika i b.dobrze wyglądają.Wykończenie jest matowe-podkreślające
          fakturę.Tapety są na ścianach ok.6 lat i były malowane 2 razy co nie zmieniło
          ich wyglądu in minus.Tylko pamiętaj że trzeba je kleić na klej specjalny-taki
          sam jak do ciężkich tapet winylowych.Jest to dobre wyjście dla ścian ze starymi
          lub nierównymi tynkami kiedy nie chce nam się(lub nie możemy)ich skuwać lub
          kłaść gładzi.
          POZDR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka