Dodaj do ulubionych

panele podlogowe - producenci

IP: *.frackowiak.com.pl / 192.168.2.* 30.07.03, 10:18
znacie sprawdzonych producntow paneli podlogowych?? ktorych polecanie, a
ktorych na pewno nie warto?? slyszlalem ze czesto bywa ze panele niektorych
producentow sa beznadziejne, nierowne, itp. Doradzcie prosze!!!
aaa.... slyszeliscie moze o takich producentach jak Kronopol czy Innotech
pozdrowienia dla wszystkich surferów!!!:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek_A. Re: panele podlogowe - producenci IP: *.frackowiak.com.pl / 192.168.2.* 30.07.03, 11:53
      NIKT sie na tym nie zna, czy jak??? dlugo sie czeka na jakas odpowiedz, tak
      srednio??
      pa:)
      • Gość: wodnik Re: panele podlogowe - producenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 11:59
        nie wiem jesli o mnie chodzi jestem tradycjonalista i pozostaje przy parkiecie
        nie ma sensu kupowac dobrych paneli ktorych ceny zaczynaja sie od 40 zl
        skoro za taka kwote udalo mi sie kupic parkiet , ale musialem po niego jechac
        250 km 80 zl za metr wyszlo mnie na czysto (parkiet, lakiery i inne pierdoly
        oraz ulozenie, cyklinowanie i lakierowanie )
    • Gość: Ali Re: panele podlogowe - producenci IP: *.rzesa.rzeszow.pl 30.07.03, 12:30
      A o jakie chodzi sztuczne czy naturalne. O naturalnych cos mógłbym powiedzieć.
      • Gość: MarekA Re: panele podlogowe - producenci IP: *.frackowiak.com.pl / 192.168.2.* 30.07.03, 12:52
        chodzi o panele gdzie warstwe pokryciową stanowi papier dokoracyjny nasycony
        żywicą melaninową i przezroczysta warstwa zewnętrzna nasycona żywica
        melaninową i substancjami mineralnymi, plyta HDF w klasie higieny E1 (nie wiem
        o co chodzi i czy to jest naturalna czy sztuczna, no ale zastanawiam sie
        wlasnie nad taka tylko nie wiem czy to dobre , producent Innotec)
        • Gość: Ali Re: panele podlogowe - producenci IP: *.rzesa.rzeszow.pl 30.07.03, 13:12
          Płyta HDF czyli sztuczne, naturalne są z drewna w całości.
      • bee26 Re: panele podlogowe - producenci 30.07.03, 13:15
        Gość portalu: Ali napisał(a):

> A o jakie chodzi sztuczne czy naturalne. O naturalnych cos mógłbym powiedzieć.

Ja jestem zainteresowana naturanymi. Co bys polecił?
        Pozdrawiam,
        B.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka