19.11.07, 16:32
muszę wymienić okna, chciałam PVC białe. gdzie w Warszawie można kupić tanie i
dobre?
Obserwuj wątek
    • finka0 Re: okna PVC 19.11.07, 16:45
      hej słyszałaś może o firmie aleksandrowicz okna, co prawda są z pod warszawy,
      ale są nie drodzy,zamówiłam tam okina i jestem bardzo zadowolona. Usługa była
      terminowa i fachowa.
    • mali.na Re: okna PVC 19.11.07, 18:47
      No wlasnie, tez bym chciala i zastanawiam sie, czy nie jest juz za zimno? Niby
      slyszalam ze mozna wymieniac do -10, ale nie jestem pewna... Zrobila sie zimnica
      na dworze i strasznie ciagnie od okien, z nowymi bylo by pewnie duzo cieplej...
      Na pewno mozna jeszcze?
      • Gość: nierzucekamieniem Re: okna PVC IP: 217.153.242.* 19.11.07, 20:21
        jasne ze mozna wymieniac do minus 10stopni, co do ekip to wazne by miec jakas
        polecona firme bo ja trafilem na strasznych burakow co wogole byli obrazeni ze
        cos od nich chce...a wymienialem 6 okien
        • mali.na Re: okna PVC 19.11.07, 20:36
          ok, swietnie, jutro zabieram sie za wymiane :-) Mam nadziej, ze nie
          trafie na burakow... pzdr malina
          • Gość: znamsienatym Re: okna PVC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 21:05
            hehe, wez pod uwage ze najpierw okna trzeba wymierzyc, pozniej zrobic i dopiero zalozyc, caly ten proces zajmuje srednio kolo miesiaca, chyba ze wszystko juz masz a ekipy montujace przechadzaja sie pod oknem i czkaja na Twoje skinienie
            • Gość: janek Re: okna PVC IP: *.chello.pl 19.11.07, 23:02
              Wazne zeby ekipa byla sprawdzona bo wiele firm wstawia okna,
              zapiankuja a potem jak cos jest nie tak to umywaja rece,i to szczera
              prawda. Jak wam ktos kogos poleci to to jest konkret a nie jakies
              reklamy czy tym podobne rzeczy
            • Gość: borowik Re: okna PVC IP: 217.153.242.* 20.11.07, 14:01
              wymieniaj jak najszybciej. ja zalozylem nowe przyzoite okna w zeszlym
              roku pozna jeienia - temperatura w domu wzrosla od razu o 2-3 stopnie.
              Sama piszesz, ze od okien straszine ciagnie. zima byla ciepla w eszlym
              roku - ale i tak rachunki za ogrzewanie byly nizsze niz przy moich
              starych drewnianych powichrowanych oknach
              • mali.na Re: okna PVC 22.11.07, 23:46
                no i cholera jasna, rzeczywiscie jakas kicha! Prosilam o kalkulacje w
                4 firmach, minely 2 dni i jeszcze ani jedna i nie odpowiedziala!!!
                Chce u nich kupic te cholerne okna, a im nawet nie chce sie powiedziec
                ile musze zaplacic! Kto mi poleci jakas dobra firme? Poprosze o
                sprawdzony kontakt na priva.
                • maly_budowniczy Re: okna PVC 23.11.07, 00:04
                  no wlasnie wiekszosc firm (pozostalych na polskim rynku) ma cie
                  gdzies, umawianie sie z fachowcami to gra, przyjdzie czy nie przyjdzie
                  bo na to ze zadzwoni i powie ze nie bedzie, nie mozesz liczyc...a
                  kontakt na sprawdzonych masz na privie
    • sygma3 jakie okna? 21.11.07, 13:57
      Dziekuje wszystkim za porady.
      Mam jeszcze jedno pytanko, bo tak sie zastanawiam jakie okna zalozyc pcv czy
      drewniane (wiem ze drewniane sa drozsze)?.
      • Gość: robertos Re: jakie okna? IP: 217.153.242.* 22.11.07, 14:18
        wg mnie lepiej kupic pcv bo tak jak piszesz sa tansze o po drugie na nie daja
        dluzsza gwarancje...a z drewnianymi za pare lat moze byc klopot choc oczywiscie
        niby sa ladniejsze
        ale np na pcv sa rozne okleiny drewnopodobne i daje ci glowe ze zanim nie
        dotkniesz to nie rozpoznasz czy to drewno czy plastik
        • nierzucekamieniem Re: jakie okna? 26.11.07, 22:24
          tylko pcv
          • mali.na Re: jakie okna? 28.11.07, 11:05
            Chcialam niniejszym podziekowac za kontakt. Rzeczywiscie jak na razie, polecona
            firma dziala prawidlowo :-) kalkulacja w dwie godziny, i okienka zamowione!
            teraz czekam i trzymam kciuki zeby nie przyszly wielkie mrozy. Pozdrawiam
            • nierzucekamieniem Re: jakie okna? 28.11.07, 21:13
              slyszalem ze ma byc w miare cieplo
              • Gość: stach Re: jakie okna? IP: 217.153.242.* 06.12.07, 00:51
                glupi jestes k...cieplo to ma byc w afryce i nie pie....bedzie chlodno jak zawsze
    • auriga8 Re: okna PVC 26.02.08, 11:10
      Do małego_budowniczego - to ja tez poproszę na priva kontakt na
      sprawdzoną firmę/ekipę ;-)))
    • Gość: aga7908 [...] IP: *.jager.io 28.04.14, 13:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka