Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 11:34 Mam nowiutkiego boscha i mam jedno pytanko. Tylnia scianka chlodziarki nigdy nie jest sucha zawsze jest tam albo woda albo szron. Czy tak musi byc? A moze dzwonic do serwisu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: BOSCH LODÓWKA POTRZEBNA RADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 12:47 jesli to wewnetrzna scianka to tak, tak ma byc. zauwaz ze u dolu tej scianki jest otwor i ta wilgoc jest wyprowadzana na zewnatrz i wyparowuje. mam boscha od 7 lat i tak ma i jest ok pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac1 Re: BOSCH LODÓWKA POTRZEBNA RADA IP: *.katowice.pl 08.09.03, 12:49 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Mam nowiutkiego boscha i mam jedno pytanko. Tylnia scianka chlodziarki nigdy > nie jest sucha zawsze jest tam albo woda albo szron. Czy tak musi byc? A > moze dzwonic do serwisu? To normalny objaw. Jesli chcesz tego uniknąć, a raczej nie widzieć to nalezy kupić " no frost". Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: BOSCH LODÓWKA POTRZEBNA RADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 19:51 Dzieki!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś