Gość: Jagoda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.03, 22:10 jakis czas temu kupilam meble drewniane - olejowane, Pojęcia nie mam, czym je teraz konserwować, Pomózcie , proszę, Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karla Re: meble olejowane.....pomóżcie IP: 195.94.193.* 15.09.03, 09:29 Co jakiś czas (co pół roku) musisz je maznąć olejem. Wcześniej trzeba drobnym papierem ściernym trochę zeszlifować brzydkie miejsca. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: meble olejowane.....pomóżcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.03, 09:55 bardzo dziękuję za radę, tak właśnie zrobię, Tylko - JAKIM olejem mam je maznąć? Tego zupelnie nie wiem.... pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karla Re: meble olejowane.....pomóżcie IP: 195.94.193.* 22.09.03, 10:03 Gość portalu: Jagoda napisał(a): > bardzo dziękuję za radę, tak właśnie zrobię, > Tylko - JAKIM olejem mam je maznąć? > Tego zupelnie nie wiem.... > > pozdrowienia Olejem do drewna. Do kupienia w marketach budowlanych. Ja stosuję Beckersa. Chyba Beckosanolja się zwie... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: meble olejowane.....pomóżcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.03, 18:45 serdzeczne dzięki, jestem naprawdę wdzięczna! jutro pojadę do castoramy. w sklepach - gdy pytałam - proponowali mi tylko woski do mebli, miłego dnia J. Odpowiedz Link Zgłoś