jarcio5 19.05.08, 08:19 ma ktoś doświadczenia w budowie takiego domku? Właśnie kupiłem z demontażu i nie wiem jak się do tego zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarcio5 Re: dom typu Brda 21.05.08, 08:38 interesują mnie wszelkie informacje. Domek typu Brda jest też znany pod nazwą Tomek lub T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: dom typu Brda IP: *.koba.pl 21.05.08, 16:02 A co za różnica czy to Brda czy barak? Bierz dobrego cieślę i do roboty. Na dzieńdobry pewnie sprawdzi czy elementy były opisane w czytelny sposób. Jeśli nie to będzie drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
cromwell1 Re: dom typu Brda 21.05.08, 18:42 proponuje wynajac ciesli tygodniowe wczasy w domku brda sam zrobi dokumentacje pzdr. ps upewnij sie o jaka brde chodzi brdow jest jak psow;) Odpowiedz Link Zgłoś
jarcio5 Re: dom typu Brda 21.05.08, 19:25 nie chodzi o dokumentacje, taką posiadam, pełne dane, wytyczne i wymiary.Ale w tej specyfikacji nie ma mowy o kolejności składania.Czy np. ściany szczytowe stawiać piętrami, czy w całości, dzieląsią bowiem na wysokości stropu. A dodam,że będę robić to we w własnym zakresie.Cieślą nie jestem , ale udany garAż w konstrukcji drewnianej sam zbudowałem,Dlatego chcę poskładać go bez cieśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: dom typu Brda IP: *.koba.pl 21.05.08, 23:50 Ja niby inżynierem nie jestem, ale w dzieciństwie udało mi się za trzecim razem zepsuć tatusiowe radio tak skutecznie, że zachodzili w głowę jak to zrobiłem. Odpowiedz Link Zgłoś