Gość: Korni IP: 212.160.234.* 16.09.03, 15:14 Zostało mi jeszcze trochę emulsji zewnetrznej. zastanawiam się czy mogę nią pomalować na balkonie podłogę z betonu.Czy ona w ogóle się do tego nadaje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: Emulsja a beton IP: *.acn.pl / *.acn.pl 16.09.03, 21:43 Hmm.. można, tylko jak to bedzie wygladać i jaka spełniac rolę ? Jezeli masz balkon to przy typowych wymiarach będzie miał jakieś 6 m.kw a to ...jest niewielki koszt jesli chodzi o połozenie terakoty lub grysu... Pomyśl i policz ... a jaki efekt i trwałosc. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drek Re: emulsja a beton + głowa a myślenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 12:03 po co ma myśleć, przecież wewnątrz mieszkania już pomalował podłogi emulsją (szczególnie pięknie wygląda złamany róż w salonie), jest estetycznie i funkconalnie a ze zmywaniem podłogi tez nie ma problemu bo przecież producent gwarantuje ileś tam przemyc swego produktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalik Re: beheheheheheheeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 12:06 A już myślałem że to będzie smutny dzień. Dzięki ci Korni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rOmAn Re: Emulsja a beton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 12:16 tylko koniecznie naciągnij podłogę cekolem żeby było gładko jak na ścianach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Emulsja a beton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 12:50 Koniecznie zawieś na balkonie karmnik dla ptaków bo zima za pasem. I pelargonie ... ale to już na wiosne. PS. Karmnik też pomaluj emulsją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikor Re: Emulsja a beton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 12:57 nie kop leżącego dziewczyno Odpowiedz Link Zgłoś