zazulam 12.09.08, 14:02 Czy jest możliwośc zmiany fugi? koloru konkretnie - chodzi mi o zmianę jak najbardziej mało inwazyjną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: fuga - pomocy? IP: *.centertel.pl 13.09.08, 10:44 Ja też szukałam odpowiedzi na to pytanie an różnych forach. Z tego co się dowiedziałam, to jedynym rozwiązaniem jest skucie starej fugi i położenie nowej w odpowiednim kolorze. Możesz spróbować pomalować fugę, ale nie wiem czy efekt będzie zadowalający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazula Re: fuga - pomocy? IP: *.sputnik.dialog.net.pl 15.09.08, 20:39 dzięki :) postaram się przyzwyczaić w pierwszej kolejności, potem jak już będę na skraju wytrzymałości - może pomaluję??? naprawdę dobrego fachowca mam ale już drug raz robiąc remont pomylił mi kolorki buuuuu nie jest to tragiczne, ale...kurde mógł pomyśleć. jeszcze raz dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz patelni ;] Re: fuga - pomocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 22:05 hahahaha pomylił kolory drugi raz :) a to dobre :) jak najwięcej takich wyrozumialych klientów :) pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta-znudzona Re: fuga - pomocy? 16.09.08, 22:58 Powinnaś się od niego domagać naprawy w ramach gwarancji. To niedopuszczalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro10 Re: fuga - pomocy? IP: *.gprs.plus.pl 31.10.08, 18:13 zgadzam sie z przedmówcami to twój płytkaz powinien ponieśc koszty zmiany fugi...wszystko zalezy od tego jakie szerokie masz fugi, jeżeli szerokie to nie bedzie więksszego problemu je wydrapać(są do tego specjalne skrobaki- chociaz nie jest to przyjemna praca) jeśli wąskie to ze skrobanniem bedzie problem, ale są preparaty które skutecznie pomagaja nam zmienic kolor fugi. Odpowiedz Link Zgłoś