malenka114 16.10.08, 11:14 hmmm tylko njpierw niech sobie kazdy marzacy o zimowym ogrodzie postawi wille z pieknym parkiem wokol! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Ma ktos z was taki ogrod? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 16:49 Jak myjecie tyle okien? szczegolnie chodzi mi o mycie z zewnatrz? Zatrudniacie eikipe do prac wysokosciowych - czy jak? Serio pytam, bo fajne to, ale nie wiem jak bardzo uciazliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ma ktos z was taki ogrod? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 15:05 typowo babskie podejscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona36 Re: Ma ktos z was taki ogrod? IP: *.timplus.net 17.11.08, 16:08 Bardzo praktyczne podejście;) Chciałabym cos takiego ale.... U mnie oranżeria musiałaby być przy trawniku, trawnik wiadomo jak często kosimy i myśle, że po każdym koszeniu okna do mycia:( ogólnie fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: Ma ktos z was taki ogrod? IP: *.48.jawnet.pl 17.11.08, 19:09 mycie to jeszcze pol biedy pod zdaniem: "trzeba zadbać o dobre zacienianie i przewietrzanie ogrodu zimowego, poprzez system żaluzji i otworów okiennych." kryja sie potworne koszty na system automatycznego przewietrzania i zacienienia chyba ze masz umyslnego do otwierania klap i rozkladania mat w przypadku rodziny pracujacej pozostaje jedynie pomalowanie szyb biala emulsja do scian pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
krysia-janik Re: Planujemy ogród zimowy 29.10.13, 13:16 Ja lubię mieszkać dobrze i ładnie, ta firma jako jedna z niewielu spełniła moje oczekiwania: www.pinus-okna.pl/ogrody-zimowe-oferta.php , jeśli ktoś sobie ceni jakość i nie chce za wszystko płacić 2 razy, to polecam! Zresztą robią bardzo łądne, nie tylko porządne ogrody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Planujemy ogród zimowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.01.14, 22:57 U mnie ogró zimowy robiła firma Maria. Wykonali kawał dobrej roboty. Przedstawili mi fajny projekt, a potem już tylko budowa. Wszystko poszło szybko i gładko i teraz mogę się cieszyć zielenią i przestrzenią w te zimne dni:) Odpowiedz Link Zgłoś