Dodaj do ulubionych

ELEKTROLUX ERB 3422X - 200cm

IP: *.crowley.pl 22.10.03, 08:56
Witam!
Przymierzam sie do kupna lodowki i ostatnio "wpadła mi w oko" własnie ta
ELEKTROLUX ERB 3422X - 200cm - wolnostojaca IX czy ktos moze ma taka u siebie
i moze cos na jej temat powiedziec - czy jest zadowolony z jej uzytkowania...
Marta
Obserwuj wątek
    • Gość: carla Re: ELEKTROLUX ERB 3422X - 200cm IP: 195.94.193.* 22.10.03, 12:24
      Chyba mam taką. Chyba, bo nie jestem pewna co do rozszerzenia cyfrowego. Na
      pewno mam Elekrolux ERB 200cm. Jest OK. Kiedyś myślałam, że jest za wielka na 2
      osoby, ale teraz wiem, że nie - nie trzeba upychać (jak miałam mniejszą).
      Dostaję do najwyższej półki, mimo, że nie jestem wysoka (164cm.) Chodzi cicho,
      za dużo prądu nie żre. Poza tym, że jedna kontrolka na panelu sterowania coś
      nie kontaktuje - jest w porządku.
      Pzdr.
    • Gość: marta Re: LODÓWKA ELEKTROLUX ERB 3422X - 200cm IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.03, 23:31
      ponawiam temat moze ktos jeszcze z was ma doczynienia z taka lodowka? Za kazde
      opinie bede wdzieczna :-)
      z gory dzikeuje za cenne uwagi.
      • natanata Re: LODÓWKA ELEKTROLUX ERB 3422X - 200cm 29.10.03, 12:36
        tez chyba mam taka (lekko zaokraglone drzwi, komora 0 stopni). Kupilam ja
        jakies 2 m-ce temu, wiec nie wiem jak jest z pradem (sadzac po zuzyciu
        deklarownym przez producenta powinno byc OK) ale z calej reszty jestem
        zadowolona bardzo. Wg mnie chodzi cicho, jest pojemna i ma odpowiednio szerokie
        polki na drzwiczkach, wiec bez klopotu zmieszcza sie tam rozne rzeczy. Tez jest
        to lodowka na 2 osoby (ktos juz o tym wspomnial) i nie jest taka ogromna (a
        mialam takie obawy kupujac ja). Troche sie obawialam jednego agregatu, ale juz
        mi przeszlo. No i dostalismy rabat za platnosc gotowka. Decydujac sie na ten
        model konsultowalam sie ze znajomymi. Uprzedzano mnie zeby kupic model
        produkowany w Szwecji (podobno produkty innych krajow sa bardziej wadliwe) ale
        poniewaz model ten jest produkowany we Wloszech uznalam, ze im tez moge zaufac
        (jak mi powiedzieli w salonie Elektroluxa w W-wie najwieksza wadliwoscia
        cechuja sie produkty pochodzace z Wegier zapewne dlatego, ze tamtejsza fabryka
        jest nowa i sa tam produkowane nowe modele - niedopracowanie?).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka