Gość: kloops IP: *.mos.gov.pl / *.mos.gov.pl 22.10.03, 14:12 jest najlepsza w segmencie pralek ładowanych od przodu (ale tych płytkich o głębokości ok 40 cm.) Dzięki za wszelkie rady! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gkow03 Re: Pralka - ktora firma? 23.10.03, 21:00 Zdecydowanie polecam ZEROWATT nie wiem czy to można jeszcze gdzieś w Polsce kupić. Podobno to jedna z pierwszych firm, które zaczęły robić wąskie pralki. Ja mam taką już 7 lat i chodzi jak żyletka. 800 obrotów/min żadnego chodzenia po łazience, żadnych niespodzianek. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancymonka Re: Pralka - ktora firma? IP: 195.116.95.* 24.10.03, 14:36 ja mam Whirpool'a o podobnej głębokości. Pralka ma w tej chwili 4 i pół roku i działa bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Pralka - ktora firma? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 27.10.03, 16:39 Siemens XS czterysta cośtam. Polecam. Ma już ze trzy lata, 1000 obrotów, bierze 500 watów prądu i 39 litrów wody. Jestem bardzo zadowolona. Nastepna też będzie siemens'a ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grodek Re: Pralka - ktora firma? IP: *.studiokwadrat.com.pl 27.10.03, 20:54 Wbrew obiegowym opiniom polecam ARDO. Niezbyt droga, cicha, oszczędna i bezawaryjna. Natomiast zdecydowanie odradzam POLAR - to był mój pierwszy zakup (przed ARDO) i od tego momentu wyleczyłem się z popierania polskiego przemysłu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DK Re: Pralka - ktora firma? IP: *.tkk.net.pl / *.tkk.net.pl 28.10.03, 01:48 Od kilku miesiecy mam Ardo. Jak narazie swietnie sie sprawuje, a eksloatuje ja strasznie. faktyczie w stosunku do innych tania a sylwetke ma ładną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silent Bob Re: Pralka - ktora firma? IP: *.energis.pl 02.11.03, 23:24 Odradzam pralki POLARa. Moja np, mimo wypoziomowania i dopracowania wszystkich możliwych do zaniedbania szczegółów za każdym razem "wychodzi" z łazienki w wesołych podskokach. Operatorka w serwisie udzieliła mi fachowej porady, że to najprawdopodobniej jest spowodowane obecnością pranych rzeczy w bębnie...A znam kilka podobnych przypadków... Odpowiedz Link Zgłoś