rafalryba 02.12.08, 19:42 Witam czy deska podlogowa o wymiarach 28mm gr 110szer 3000dł jest ok czy raczej kupic grobsza? I czy cena 30zl metr kw jest dobra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: deska podlogowa sosnowa? IP: *.centertel.pl 02.12.08, 21:42 Zdecydowanie za tanio jak na prawdziwą deskę Odpowiedz Link Zgłoś
rafalryba Re: deska podlogowa sosnowa? 04.12.08, 07:37 Gość portalu: Magda napisał(a): > Zdecydowanie za tanio jak na prawdziwą deskę Jest prawdziwa. dostaje ja w bardzo dobrej promocji. Kupilem mniej niz zakladalem. Potrzebuje porady jak ja sezonowac bede ja zakladal w przyszlym roku po lecie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklina-klimkiewicz Re: deska podlogowa sosnowa? 07.12.08, 15:18 rafalryba napisał: > Gość portalu: Magda napisał(a): > > > Zdecydowanie za tanio jak na prawdziwą deskę > Jest prawdziwa. dostaje ja w bardzo dobrej promocji. Kupilem mniej > niz zakladalem. Potrzebuje porady jak ja sezonowac bede ja zakladal > w przyszlym roku po lecie? Pozdrawiam. Witam. Aktualna cena w marketach to około 30zł/m2. Poco robić skład budowlany w domu? Kupuj to co potrzebne z niewielkim wyprzedzeniem. Inaczej będziesz przepłacał. Odpowiedz Link Zgłoś
rafalryba Re: deska podlogowa sosnowa? 07.12.08, 19:52 cyklina-klimkiewicz napisał: > rafalryba napisał: > > > Gość portalu: Magda napisał(a): > > > > > Zdecydowanie za tanio jak na prawdziwą deskę > > Jest prawdziwa. dostaje ja w bardzo dobrej promocji. Kupilem mniej > > niz zakladalem. Potrzebuje porady jak ja sezonowac bede ja zakladal > > w przyszlym roku po lecie? Pozdrawiam. > Witam. Aktualna cena w marketach to około 30zł/m2. Poco robić skład budowlany w > domu? Kupuj to co potrzebne z niewielkim wyprzedzeniem. Inaczej będziesz > przepłacał kupujac po rabacie za 26 raczej nie przeplacam a cena w tartaku 55netto. mam gdzie trzymac nie robi mi to problemu. Odpowiedz Link Zgłoś