Dodaj do ulubionych

GLADZ GIPSOWA - poszukuje fachowca

IP: 217.17.46.* 06.11.03, 12:12
Poszukuje fachowca od gladzi gipsowych i podwieszanych sufitow. Oczywiscie
porzadnego, niedrogiego i sprwadzonego. Czekam na namiary
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: GLADZ GIPSOWA - poszukuje fachowca IP: *.acn.pl 06.11.03, 17:33
      Porządny będzie drogi, a tani będzie taki-sobie.
      Fachowcy się cenią.
      Lepiej zapłacić trochę więcej, a mieć na ścianach gładką gładź, a nie coś, co
      pod światło wygląda jak rasowa ściana domu w Hiszpanii.....
      Pozdrawiam,
      Ola
    • Gość: B. Re: GLADZ GIPSOWA - poszukuje fachowca IP: *.pentor.com.pl 07.11.03, 12:42
      A myslalas, zeby zrobic to sama? Sufit podwieszany to może być trudne, ale z
      gladzią sobie poradzisz.
      • Gość: Sławek Re: GLADZ GIPSOWA - poszukuje fachowca IP: *.pro-futuro.com 07.11.03, 15:02
        Mam fachowca spoza Warszawy, ale dzięki temu w miarę tani. U mnie właśnie
        kończy gipsowanie i kładzenie glazur. Warto spróbować. Powołaj się na mnie,
        może spusci z ceny. Ja nazywam się Sławek Grabowski.
        Namiary na fachowca Zbyszek tel.0-507 765 055
        • Gość: misia Re: GLADZ GIPSOWA - poszukuje fachowca IP: 217.17.46.* 13.11.03, 14:21
          Dzieki za tel. bez fachowca nie dam rady poniewaz chce wygipsowac cale
          mieszkanie. Moze gdybym miala mniejsza powierzchnie to bym sprobowala.
    • Gość: Damian Re: GLADZ GIPSOWA - poszukuje fachowca IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 13.11.03, 16:04
      Witaj polecam z mojej strony sprawdzoną firme remontowa, sa w miare tani i
      dobrzy, wyrobili mi caly domek z malowaniem w niecaly taydzien. namiary to 507-
      216-064 właścieiel ma na imie Jarosław.
      • Gość: misia Re: GLADZ GIPSOWA - poszukuje fachowca IP: 217.17.46.* 13.11.03, 16:10
        Dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka