Gość: xenia IP: 195.94.220.* 07.11.03, 14:14 Zamierzam połozyc na podłodze w kuchni i przedpokoju jasny gres polerowany. Czy ktoś ma już coś takiego w domu i może powiedzieć jak się z tym żyje? Bardzo proszę o opinie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rob Re: gres na podłodze IP: 217.153.92.* 07.11.03, 16:02 Tez o tym myslalem... moze wiecie gdzie mozna kupic wzglednie dobry gres w cenie do 70zl/m2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAINT Re: gres na podłodze IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 07.11.03, 19:20 Poszukaj na bartyckiej. Zdugie gatunki zdarzają się w tej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: gres na podłodze IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 07.11.03, 23:46 mi sie marzy taki tyle ze w kolorze bardzo ciemno szarym, jak przynioslam sobie plytki do domu (3 szt.), aby zobaczyc jak beda wygladaly na podlodze to po lezaniu przed 2 godz. widac bylo juz pylki kurzu.wyglada to super,ale ponoc jest sliskie jak sie cos rozjele, jak kazda terakota chyba. moim znajomi maja w kuchni i sa zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: gres na podłodze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 21:22 Ostrożnie z tanimi gresami!!! Byłem ostatnio w TTW Opex i oglądałem gresy po 66zł za m2. Wyglądał super, bardzo mi się podobał i byłbym go kupił ale... na szczęście spojrzałem jak się układa odbicie na gresie. Wypaczenia odbicia światła i obrazu na płytkach były tak duże, że odechciało mi się już takiego taniego gresu. To potem strasznie mocno rzuca się w oczy, jak róg ściany czy płaska powierzchnia odbijająca się w gresie jest pofalowana lub porozjeżdzana na boki. PRZESTRZEGAM, zwracajcie na to uwagę. Nie wystarczy żeby się błyszczał, ważne jak odbija światło i obraz. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: gres na podłodze 11.11.03, 12:45 Gość portalu: rob napisał(a): > Tez o tym myslalem... moze wiecie gdzie mozna kupic wzglednie dobry gres w > cenie do 70zl/m2? €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ Praktiker Odpowiedz Link Zgłoś