czosnek_niedzwiedzi 27.10.06, 17:19 Od którego dnia studiowania poczuliście się studentami pełną buzią? Od 1, 20, 100 dnia nauki? Ja dopiero po pierwszym semestrze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merci_beaucoup Re: studenci pełna buzią 30.10.06, 21:40 Ciekawy wątek :) Myślę,że u mnie było podobnie. Po zaliczeniu pierwszej sesji poczułam się pełnoprawną studentką. To coś jak przejście chrztu bojowego ;) Nie wiem jakby to zakwalifikować, w przeliczeniu na dni. Ale chyba,aż takiej precyzji nie wymagasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ynteligent Re: studenci pełna buzią 14.02.07, 14:57 Studentem pełna buzią można sie poczuć, gdy ni ma co do buzi tej włozyć... No i się w końcu przestawiasz na menu studenckie. Odpowiedz Link Zgłoś
ynteligent Re: Menu studenckie? 22.02.07, 11:32 butemwmorde napisał: > A co to niby jest he? A co nie żyłeś nigdy w akademiku? Zupki knorra i dużo "płynów" Ostatnio widziałem te zupki w 4pakach za 5 zł z gierkami, jakimiś demówkami ... fajny dynks jak mawiaja ziomale z osiedla heh I kto tu twierdzi że rynek nie dba o studenta? 4 pełnozapychajace dania heheh w cenie jednego piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ssijtan Re: Menu studenckie? 01.03.07, 09:35 Kupiłem tego packa i zerknelem na gre która oni tam reklamuja na knorrnudle.pl Ziołobranie... Lol. Miałem uwab po pachy :) Uroczo dbają o nas. Nie ma to jak poszukiwania zioła w potrzebie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
purchawaa Re: Menu studenckie? 02.03.07, 15:39 Ziołolecznictwo nabiera nowego wydzwieku :) A inne gierki próbowałes? Odpowiedz Link Zgłoś
invejder Re: Menu studenckie? 06.03.07, 09:38 Haaaa popykaj sobie w szczelajacy do monsterów dzojstik. Ta gierka mnie rozwal hehehe Zerknij na linka poniżej to zobaczysz czemu. Sweet. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawaa Re: Menu studenckie? 09.03.07, 00:20 Eeee bede strzelać :) Dzojstik ci sie fallicznie kojarzy? :P Odpowiedz Link Zgłoś
invejder Re: Menu studenckie? 09.03.07, 14:36 Ehhh :P Niektóre pasje sa nieprzetłumaczalne hehe. Odpowiedz Link Zgłoś