neo-net 22.01.11, 17:43 czyli super, prawie darmowa możliwość ubezpieczenia sprzętu 'prawie' od wszystkiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neo-net Re: Przedłużona gwarancja PG GN 30.01.11, 08:24 Widzę,że wciskanie klientom PG bez ich wiedzy to powszechna praktyka w Neonet,ale to nie jest wina sprzedawców tylko panów z góry którzy za wszelką cene chcą zarobić na PG, które jest wielką ściemą,ludzi naprawdę cięzko jest przekonać do wykupienia PG szczególnie w czasach kiedy wszyscy liczą się z każdym groszem. /przeklejone/ Odpowiedz Link Zgłoś
neo-net Re: Przedłużona gwarancja PG GN 30.01.11, 08:32 A wiec postanowiłem, ze będę ostrzegał ludzi przed nieuczciwym wciskaniem im PG bez ich wiedzy- wiem, ze sam nie zarobię, ale nie chce sie potem po sadach włóczyć. Rozsyłam do możliwie jak największej ilości osób informacje o tym, w jaki sposób płaca za cos o czym nawet nie maja pojęcia. A WIEC POTENCJALNI KLIENCI NEONETU! CZYTAJCIE DOKLADNIE WASZE UMOWY KREDYTOWE I NIE DAJCIE SOBIE WCISKAC PRZEDLUZONYCH GWARANCJI!!! Nie wierzcie w to, ze kredyty sa na tyle promocyjne, ze otrzymujecie DARMOWA przedłużona gwarancje, ponieważ wliczona jest w umowę kredytowa, najczęściej jako produkt dodatkowy! /przeklejone/ Odpowiedz Link Zgłoś