Gość: GG: 33236519
IP: *.internetdsl.tpnet.pl
26.01.11, 21:59
W tym kraju nie ma pracy dla młodych ambitnych ludzi...
mam 22 lata i w cv: prowadzenie własnej działalności oraz byłem przez około pół roku menadżerem w dużej firmie handlującej Samochodami wcześniej jakiś magazyn, maszyny hydrauliczne. Jestem bardzo komunikatywny i mam świetny kontakt z klientem i co z tego skoro mam 22 lata i żadem poważny przedsiębiorca który mnie nie zna nie powierzy mi poważnego stanowiska.
Oferty pracy jakie są obecnie w moim zasięgu są żałosne ciężka praca nie wymagająca zaangażowania intelektualnego za kiepską kasę... Studiuję zaocznie więc w szkole jestem rzadziej niż co 2-gi weekend i to tylko sobota i niedziela. Jestem mobilny, od zaraz jestem gotów przenieść się w dowolne miejsce w kraju a i tak same gó...ane oferty pracy...
A te które mnie interesują to wymagania: MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA TYM SAMYM STANOWISKU -gdzie zrobić te 2 lata skoro każdy chce żeby było to doświadczenie konkretnie w tej wąskiej dziedzinie poza tym po co szukać pracy na tym samym stanowisku na którym pracuje... totalnie bez sensu... Dlatego polecam wszystkim młodym ambitnym ludziom w tym kraju wyjazd za granicę... Ja również jadę tylko tytuł obronię pozdrawiam...