Gość: pol IP: *.21.pl / 213.199.204.* 21.07.04, 14:32 Interesuje mnie praca na stanowisku doradcy. Jak się tam pracuje, jaka jest atmosfera, możliwości awansu, zarobki. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka1234 Re: Castorama 23.07.04, 11:30 Mój znajomy pracuje w Castoramie i jemu sie podoba...tzn. ciężka praca, czasem stresująca (zwłaszca jak przyjdzie do ciebie jakis pacanowaty klienty z problemami) ale jak ktos chce naprawdę pracować to nie jest źle i akurat tam gdzie on pracuje atmosfera wśród pracowników jest również bardzo przyjemna. Musisz jednak wiedziec że całe 8h jestes na nogach i musisz pracowac cały czas, jak nie ma klientów to zajmujesz się towarem i nie może byc tak że nic nie robisz a wszystko obserwuje "oko big brothera" ;) Co do płacy to ok 1200brutto. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Castorama IP: 195.205.148.* 23.07.04, 11:41 Moja znajoma pracuje w Castoramie i ogólnie sobie chwali. Wiadomo, pracować trzeba, ale pracownik też nie jest źle traktowany, np. są imprezy integracyjne, prezenty dla dzieci na Mikołaja, dzień dziecka itp. co w innych firmach nie jest często spotykane. Odpowiedz Link Zgłoś