Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

chałupnictwo...

08.11.04, 10:20
    Witam wszystkich....mam pytanie....juz od jakiegos czasu szukam pracy
    chałupniczej.Czy znacie może jakąś uczciwą firme zlecajaca prace chałupnicze??
    Obserwuj wątek
      • losiu4 Re: chałupnictwo... 08.11.04, 19:45
        obawiam sie, ze mozesz się rozczarowac... osobiście znałem jeden przypadek
        firmy dajacej prace do domu. Tyle, że było to marnie płatne zajecie i z tego co
        wiem, firma juz nie istnieje.

Pozdrawiam

Losiu
        • Gość: zawiedziona Re: chałupnictwo... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.11.04, 22:44
          no niestety ja też muszę stwierdzić,że ciężko z tym chałupnictwem jest.parę
          razy szukałam ale za każdym trafiałam na naciągaczy :(
          • krzysztofsf chałupnictwo...opisy technik naciagania 09.11.04, 01:46
            Gość portalu: zawiedziona napisał(a):

> no niestety ja też muszę stwierdzić,że ciężko z tym chałupnictwem jest.parę
            > razy szukałam ale za każdym trafiałam na naciągaczy :(

Bardzo mi sie ta stronka spodobala :)

mirco72.webpark.pl/sciemniacze.htm
      • Gość: IZA Re: chałupnictwo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:31
        SAMA JESTEM ZAITERESOWANA MOŻĘ KTOŚC COŚ WIE NA TEN TEMAT. PROSZĘ O ODPOWIEŻ.
        • losiu4 Re: chałupnictwo... 09.11.04, 20:32
          zajrzyj pod link, który podał Krzysztof. Powinno Ci sie rozjaśnić

Pozdrawiam

Losiu
          • Gość: jacek Re: chałupnictwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 12:42
            W Polsce słowo "sprzedaż" jest często traktowane jako coś negatywnego,
            powiązanego z naciąganiem lub wręcz oszustwem. Sprzedaż "bezpośrednia" to dla
            wielu synonim nieudacznictwa lub nachalnej akwizycji. Tak naprawdę wszyscy
            wszystkim coś sprzedają, i to każdego dnia, bo ten element jest od wieków
            nieodzownym gwarantem normalnego życia. W krajach wysoko rozwinietej gospodarki
            ludzie sukcesu to najczęściej szefowie sieci dystrybucyjnych (np. IKEA). Prawdą
            jest, że na ten negatywny obraz sprzedawcy sami my (Polacy) żeśmy sobie
            zapracowali poprzez nachalne kampanie reklamowe, nieuczciwe systemy (piramidy),
            sekciarskie podejście do "filozofii" sprzedaży itd.
            Jeżeli jednak są wśród nas osoby, które potrafią dostrzec swoją szansę
            zarabiania (lub dorabiania) w uczciwy sposób pieniędzy poprzez pośrednictwo
            oraz sprzedaż usług internetowych to zapraszam na strony: e-mka.com ("fabryka"
            usług) oraz ejdos.com (dystrybucja). Firma istnieje od wrześnie i juz dzisiaj
            współpracuje z kilkuset osobową grupą internautów i sprzedawców bezpośrednich.
            Dodam, że możliwości podjęcia współpracy są różnorakie: od działalności
            gospodarczej do umów zlecenia itd...
            Pozdrawiam
            Jacek.
            jacek.k@e-mka.com
            • losiu4 Re: chałupnictwo... 16.11.04, 19:47
              nie, nie sprzedaz, a "delikatne" wprowadzanie ludzi w błąd :) szczególnie w
              tzw. "chałupnictwie"

Pozdrawiam

Losiu
              • Gość: Jacek Re: chałupnictwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:03
                .... Oczywiście, dlatego na naszych stronach wszystko jest od początku do
                końca wyjaśniane z możliwością złożenia pytania lub uczestnictwa w spotkaniach
                i szkoleniach w różnych regionach kraju.
                Swoją drogą jest to powód (matactwa, "delikatny" nacisk, nie mówienie całej
                prawdy...) dla którego tak trudno dzisiaj przekonać wiele wartościowych osób do
                możliwości osiągania faktycznych dochodów w oparciu o sprzedaż dobrego a
                jednocześnie w konkurencyjnej cenie produktu np "Prawo". Zapraszam do
                obejrzenia wersji demo na stronie e-MKA.
                Pozdrawiam.
                Jacek
      • aga12349 Re: chałupnictwo... 01.09.15, 07:47
        PARKER Sp z o.o to kolejni oszuści niby nie trzeba kaucji a trzeba wysłać sms na numer który kosztuje 17 zł a jak zapytałam o NIP i REGON to nic nie odpisali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka