graszka-po 08.11.04, 10:20 Witam wszystkich....mam pytanie....juz od jakiegos czasu szukam pracy chałupniczej.Czy znacie może jakąś uczciwą firme zlecajaca prace chałupnicze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: chałupnictwo... 08.11.04, 19:45 obawiam sie, ze mozesz się rozczarowac... osobiście znałem jeden przypadek firmy dajacej prace do domu. Tyle, że było to marnie płatne zajecie i z tego co wiem, firma juz nie istnieje. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: chałupnictwo... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.11.04, 22:44 no niestety ja też muszę stwierdzić,że ciężko z tym chałupnictwem jest.parę razy szukałam ale za każdym trafiałam na naciągaczy :( Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf chałupnictwo...opisy technik naciagania 09.11.04, 01:46 Gość portalu: zawiedziona napisał(a): > no niestety ja też muszę stwierdzić,że ciężko z tym chałupnictwem jest.parę > razy szukałam ale za każdym trafiałam na naciągaczy :( Bardzo mi sie ta stronka spodobala :) mirco72.webpark.pl/sciemniacze.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Re: chałupnictwo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:31 SAMA JESTEM ZAITERESOWANA MOŻĘ KTOŚC COŚ WIE NA TEN TEMAT. PROSZĘ O ODPOWIEŻ. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: chałupnictwo... 09.11.04, 20:32 zajrzyj pod link, który podał Krzysztof. Powinno Ci sie rozjaśnić Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: chałupnictwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 12:42 W Polsce słowo "sprzedaż" jest często traktowane jako coś negatywnego, powiązanego z naciąganiem lub wręcz oszustwem. Sprzedaż "bezpośrednia" to dla wielu synonim nieudacznictwa lub nachalnej akwizycji. Tak naprawdę wszyscy wszystkim coś sprzedają, i to każdego dnia, bo ten element jest od wieków nieodzownym gwarantem normalnego życia. W krajach wysoko rozwinietej gospodarki ludzie sukcesu to najczęściej szefowie sieci dystrybucyjnych (np. IKEA). Prawdą jest, że na ten negatywny obraz sprzedawcy sami my (Polacy) żeśmy sobie zapracowali poprzez nachalne kampanie reklamowe, nieuczciwe systemy (piramidy), sekciarskie podejście do "filozofii" sprzedaży itd. Jeżeli jednak są wśród nas osoby, które potrafią dostrzec swoją szansę zarabiania (lub dorabiania) w uczciwy sposób pieniędzy poprzez pośrednictwo oraz sprzedaż usług internetowych to zapraszam na strony: e-mka.com ("fabryka" usług) oraz ejdos.com (dystrybucja). Firma istnieje od wrześnie i juz dzisiaj współpracuje z kilkuset osobową grupą internautów i sprzedawców bezpośrednich. Dodam, że możliwości podjęcia współpracy są różnorakie: od działalności gospodarczej do umów zlecenia itd... Pozdrawiam Jacek. jacek.k@e-mka.com Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: chałupnictwo... 16.11.04, 19:47 nie, nie sprzedaz, a "delikatne" wprowadzanie ludzi w błąd :) szczególnie w tzw. "chałupnictwie" Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: chałupnictwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:03 .... Oczywiście, dlatego na naszych stronach wszystko jest od początku do końca wyjaśniane z możliwością złożenia pytania lub uczestnictwa w spotkaniach i szkoleniach w różnych regionach kraju. Swoją drogą jest to powód (matactwa, "delikatny" nacisk, nie mówienie całej prawdy...) dla którego tak trudno dzisiaj przekonać wiele wartościowych osób do możliwości osiągania faktycznych dochodów w oparciu o sprzedaż dobrego a jednocześnie w konkurencyjnej cenie produktu np "Prawo". Zapraszam do obejrzenia wersji demo na stronie e-MKA. Pozdrawiam. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
aga12349 Re: chałupnictwo... 01.09.15, 07:47 PARKER Sp z o.o to kolejni oszuści niby nie trzeba kaucji a trzeba wysłać sms na numer który kosztuje 17 zł a jak zapytałam o NIP i REGON to nic nie odpisali Odpowiedz Link Zgłoś