Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Analityk systemowy - szukam pracy w Krakowie

IP: *.kurdwanowa.sdi.tpnet.pl 22.03.01, 19:16
    Szukam pracy - ciekawej i dobrze płatnej (mam dwójkę dzieci na utrzymaniu).
    Myślę analitycznie, nawiązuję doskonale kontakt z ludźmi i poza programowaniem
    mogę robić wszystko z dziedziny inżynierii oprogramowania. Jestem zdesperowana,
    bo od dwóch lat szukam "dobrej" pracy, a znajduję "przypadkową".
    Obserwuj wątek
      • Gość: psycholo Re: Analityk systemowy - szukam pracy w Krakowie IP: *.pl 23.03.01, 09:27
        Gość portalu: Ewa napisał(a):

&#62 Szukam pracy - ciekawej i dobrze płatnej (mam dwójkę dzieci na utrzymaniu).
        &#62 Myślę analitycznie, nawiązuję doskonale kontakt z ludźmi i poza programowaniem
        &#62 mogę robić wszystko z dziedziny inżynierii oprogramowania. Jestem zdesperowana,
        &#62
        &#62 bo od dwóch lat szukam "dobrej" pracy, a znajduję "przypadkową".

Będzie trudno Ci znaleźć.
        Piszesz, że myślisz analitycznie, masz 2 dzieci, chcesz dobrą pracę. Same
        sprzeczności.
        Nawiązujesz kontakt z ludźmi, programujesz. To też sprzeczność. Dobrym
        programistom, zaabsorbowanym swoją pracą, mającym umysł skierowany na sposób
        kodowania, trudno jest wyrażać się w sposób potoczny.
        pozdrawiam
        • Gość: Ewa Re: Analityk systemowy - szukam pracy w Krakowie IP: *.kurdwanowa.sdi.tpnet.pl 23.03.01, 17:33
          Niezauważyłeś, że robię wszystko POZA kodowaniem ;). Dzieci mam juz
          wystarczająco duże, żebym mogła spokojnie pracować :)
          POtrafię nawizać kontakt z ludźmi - zarówno z programistami, jak też
          przeciętnymi zjadaczami chleba ;). Myślę, że byłabym świetnym
          współpracownikiem ... Projektuję programy wg indywidualnych życzeń klientów i
          lubię pracować tylko z najlepszymi programistami :)
      • Gość: gregor Re: Analityk systemowy - szukam pracy w Krakowie IP: *.cs.bialystok.pl 23.03.01, 18:03
        zgadzam się z psychol. ma jak najbardziej rację. pełno sprzeczności.
        nie wierzę również, w niemożnośc znalezienia pracy z takimi umiejętnościami.
        proponuję wyjechac na Zachód albo do Warszawy, tam płacą ogromne pieniądze.
        wszyscy, koledzy , którzy wyjechali do Warszawy nie schodzą poniżej 6000 na
        miesiąc.
        • Gość: Ewa Re: Analityk systemowy - szukam pracy w Krakowie IP: *.kurdwanowa.sdi.tpnet.pl 23.03.01, 22:06
          Też znam ludzi co wyjechali za Zachód albo do W-wy i zarabiaja dużo pieniędzy.
          Ale ja mieszkam tutaj, mam mieszkanie, dzieci szkołę. Dlaczego nie można
          normalnie zarabiać tutaj? Dziwny jest ten świat ...
          • Gość: gregor Re: Analityk systemowy - szukam pracy w Krakowie IP: *.cs.bialystok.pl 24.03.01, 00:47
            Za dużo chcesz od życia. Ja taż bym chciał mieszkanie,
            żonę , dzieci, dużo kasy, kochanki, Bahama, itd. Nie
            każdemu to pisane. Trzeba wybrać, jedno lub drugie.
            Tylko szczęściarzom się udaje mieć wszystko. Masz
            szczęśliwe dzieci, kochającego męża, który dobrze
            zarabia i jeszcze chcesz Ty dużo zarabiać. Moja
            znajoma (mieszkam w Białymstoku) mając również dzieci,
            szkołę, przedszkole (ale niestety bez mieszkania)
            codziennie przez półtora roku dojeżdzała do pracy do
            Warszawy. Wyobraź sobie 200 km pociśągiem w jedną
            stronę. Jej nigdy nie było w domu. Ta kobieta nie
            miała nic oprócz nadziei. Ty masz wszystko, oprócz
            ciekawej pracy. Szczęsciara.
            • Gość: Ewa Re: Analityk systemowy - szukam pracy w Krakowie IP: *.kurdwanowa.sdi.tpnet.pl 24.03.01, 14:02
              Nie jest tak jak myslisz ... Sama wychowuję dwójkę dzieci, a pomoc ze strony
              ich ojca jest znikoma. Wszystko mam w życiu postawione na głowie - chciałabym
              mieć chociaż stabilną pracę, żebym mogła zapewnić dzieciom chleb. Dużo by
              mówić ... Zastanawim się nawet na zmianą zawodu - byle by tylko więcej zarobić.
              Może ubezpieczenia, finanse ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka