Gość: jacek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 12:50 Mam takie pytanie gdzie w Katowicach mozna zrobic kursy spawacza roznego rodzaju - E, CO2 ,MAG ,TIG(EN 141) i (EN 111) - Spawacza gazowego elektrycznego ITP. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
newzeland Re: Kursy spawacza 04.03.05, 12:56 w Zakładzie Doskonalenia Zawodowego w Katowicach...chyba Odpowiedz Link Zgłoś
osmamila Re: Kursy spawacza 05.03.05, 20:54 najlepiej w Hucie ferrum lub instytut Spawalnictwa w Gliwicach - pomogą ci znaleźć pracę. Sam jestem spawaczem niestety bezrobotnym - ( 56 lat).Za te podpowiedzi podaj mi adres najbliższej komory gazowej. Odpowiedz Link Zgłoś
osmamila Re: Kursy spawacza 06.03.05, 07:35 wczoraj nie miałem czasu dzisiej rozszerzę : na wyszukiwarce znajdziesz instytut spawalnictwa gliwice i hute ferrum.Tam będą telefony do działów szkolenia spawaczy.To są dość drogie kursy.Polecam te firmy gdyż ich uprawnienia są notowane najwyżej - nie będziesz miał problemów z pracą.Wiem też że pomagają znaleźć pracę.Już w czasie kursu będziesz się dowiadywał o różnych możliwościach.Ja niestety nie mam już szans na pracę.Mam 56 i zarabiam na życie zbierając złom.Uprawnienia zrobiłem w stoczni, pracowałem też na budowie elektrowni, spawałem kotły, rury,konstrukcje do 150m na wysokości.Jeśli będziesz dobry to do 50 roku życia będziesz miał pracę.Pamiętaj zawsze! o czystym szkle,wentylacji.Powodzenia.Jesli ci sie coś uda napisz: osmamila@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Kursy spawacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 10:01 dziekuje bardzo za odp. chciałbym powiedziec ze po tym kursie najbardziej interesowała by mnie praca za granica ps. a tak mniej wiecej ile takie kursy kosztuja czy jak bym sie zarejstrował jako bezrobotny to czym moglbym jez zrobic bezpłatnie dziekuje pozdrawiam Jacek Odpowiedz Link Zgłoś