Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kursy spawacza

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 12:50
    Mam takie pytanie gdzie w Katowicach mozna zrobic kursy spawacza roznego rodzaju
    - E, CO2 ,MAG ,TIG(EN 141) i (EN 111)
    - Spawacza gazowego elektrycznego ITP.
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • newzeland Re: Kursy spawacza 04.03.05, 12:56
        w Zakładzie Doskonalenia Zawodowego w Katowicach...chyba
      • osmamila Re: Kursy spawacza 05.03.05, 20:54
        najlepiej w Hucie ferrum lub instytut Spawalnictwa w Gliwicach - pomogą ci
        znaleźć pracę. Sam jestem spawaczem niestety bezrobotnym - ( 56 lat).Za te
        podpowiedzi podaj mi adres najbliższej komory gazowej.
      • osmamila Re: Kursy spawacza 06.03.05, 07:35
        wczoraj nie miałem czasu dzisiej rozszerzę : na wyszukiwarce znajdziesz
        instytut spawalnictwa gliwice i hute ferrum.Tam będą telefony do działów
        szkolenia spawaczy.To są dość drogie kursy.Polecam te firmy gdyż ich
        uprawnienia są notowane najwyżej - nie będziesz miał problemów z pracą.Wiem też
        że pomagają znaleźć pracę.Już w czasie kursu będziesz się dowiadywał o różnych
        możliwościach.Ja niestety nie mam już szans na pracę.Mam 56 i zarabiam na życie
        zbierając złom.Uprawnienia zrobiłem w stoczni, pracowałem też na budowie
        elektrowni, spawałem kotły, rury,konstrukcje do 150m na wysokości.Jeśli
        będziesz dobry to do 50 roku życia będziesz miał pracę.Pamiętaj zawsze! o
        czystym szkle,wentylacji.Powodzenia.Jesli ci sie coś uda napisz:
        osmamila@gazeta.pl
        • Gość: Jacek Re: Kursy spawacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 10:01
          dziekuje bardzo za odp. chciałbym powiedziec ze po tym kursie najbardziej
          interesowała by mnie praca za granica
          ps. a tak mniej wiecej ile takie kursy kosztuja czy jak bym sie zarejstrował
          jako bezrobotny to czym moglbym jez zrobic bezpłatnie dziekuje pozdrawiam Jacek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka