dawid.lega 25.10.11, 15:33 Witam jestem studentem i poszukuję pracy. Najbardziej pasowałaby mi praca typu rozładunek towarów na magazynach, kilka godzin dziennie(a najlepiej w nocy) itp, z tym, że nie mogę zapewnić systematyczności. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gambik5 Re: Praca fizyczna - student 29.12.12, 09:10 Tez szukalem takiej pracy dodatkowej, ale jest ciezko, teraz jest czas inwentaryzacji wiec jest sporo ofert mozesz zerknąć praca.owi.pl/malopolskie/krakow jest sporo wlasnie tego typu ofert, ja sie wlasnie najalem i ide do inwentaryzacji na kilka dni:) Odpowiedz Link
grzwyc Re: Praca fizyczna - student 21.02.19, 11:13 Bardzo ciekawą ofertę pracy także dla studentów można znaleźć w Concept Music Art, jest to praca przy tworzeniu eventów, imprez i wydarzeń(cma.pl/praca-w-eventach-kariera-w-cma/). Studenci, czyli młodzi ludzie z pewnością świetnie się odnajdą w tego typu pracy. Warto dodać, że taka pracza uczy wiele o show-biznesie. Będzie też świetnie wyglądała w CV. Odpowiedz Link