Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nowa praca

09.10.05, 23:40
    Idę w środę do nowej pracy i mam cykora:) To nie jest moja pierwsza praca,
    tak, ze wiem poniekąd, jak to jest, kiedy zaczyna się nową. Z tym, ze ta
    jest całkiem inna niż dotychczasowe. Boję się, ze każdy bedzie sie na mnie
    patrzył i myślał/mówił 'to ta nowa', albo, ze czegoś nie zakumam od razu itd
    itp - sami wiecie. Moze macie dla mnie jakieś rady?:)
    Obserwuj wątek
      • laura.x Re: Nowa praca 10.10.05, 15:42
        Dlaczego nikt nie chce nic poradzić?:)
        • Gość: Gosc Re: Nowa praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 15:44
          maja inne problemy??
          • Gość: dcio Re: Nowa praca IP: *.cebit / *.cebit.com.pl 10.10.05, 15:57
            Ja ci radze nie wychylac sie, bo starzy pracownicy moga poczuc sie zagrozeni i
            podlożą ci świnie.
      • lusia023 grunt to pozytywne myślenie :-) 10.10.05, 16:26
        Laura
        Napewno wszystko będzie OK tylko nie obawiaj się tak. Ja rok temu zaczynałam
        nową pracę na zupełnie nowym stanowisku i też balam się jak ch... ;-) ale
        niepotrzebnie.Napewno trzeba uważać na wszystkich "życzliwych" bo często kryją
        się pod nimi kąśliwe żmije ale nie bądź też przesadnie podejrzliwa.Słuchaj rad
        doświadczonych ale z rezerwą i zwsze analizuj co podpowiedzą.Nie wstydź się
        prosić o pomoc i pytać bo każdy musi się nauczyć w jakiś sposób a przecież kto
        pyta nie błądzi.
        Ja w środę też mam ciężki dzień- rano pierwsza jazda na kursie prawa jazdy a
        popołudniu rozmowa kwalifikacyjna w wielkiej firmie w innym mieście węic
        rozumiem Twoj stres związany z "pierwszym razem" ;-).Będę trzymała za Ciebie
        kciuki:-)
        PS.Dziekuję za podpowiedzi w temacie pytań na rozmowie kwalifikacyjnej w języku
        ang.-mam nadzieję że się przydadzą
        Pozdrawiam
        Lusia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka