Gość: REP IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.02.03, 18:57 Macie doświadczenia z tą pracą? Gdzie pracowaliście/pracujecie i jakie macie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doktorek Re: Przedstawiciel Medyczny IP: www:* / 192.168.1.* 14.02.03, 17:38 zalezy gdzie trafisz jak Ci beda dawwac wiecej niz 1 wojewodztwo to sie zajezdzisz, inna sprawa ze nie kazdy z managerow wie jakie sa miasta wojweodzkie maximum to 12 wizyt, wiecej da sie zrobic ale to bez sensu ja mialem na poczatku 12 ptem 14 potem 18 to dalem sobie spokoj i nie zaluje. w Polskich firmach generalnie mniej placa na poczatek powinienes dostac z 1500 netto plus fure malokonna. Generalnie mozna sprobowac. Ja dalem sobie spokoj i zarabiam teraz wiecej jako lekarz choc nie powiem brakuje mi troche jezdzenia i tak na 1/2 etatu bym pojezdzil. Jezeli jestes lekarzem i mozesz wziac pare dni w przychodni to zadzwon jutro 0 607 136 005 lub 0 602 273921 pozdrawiam doc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rep Re: Przedstawiciel Medyczny IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.02.03, 17:19 Cześć. Nie chodzi mi w tym wątku o kasę i warunki pracy (indywidualna sprawa, rozbieżność roszczeń, oczekiwań i proponowanej prze firmę oferty), ale o techniczną stronę zawodu. Tj. o sprawdzone "chwyty", którymi ktoś może się podzielić z resztą, ew. o refleksje wynikającew z wykonywania, było nie było, specyficznego zajęcia w specyficznym środowisku. Poza tym, ktoś może nawet mieć wyrobioną opinię o tejże pracy, którą potrafi uzasadnić (zwykle na przykładach). Aha, właśnie- inaczej do omawianej kwestii (chyba) podchodzą aktywni zawodowo lekarze, a inaczej niezwiązani wcześniej z branżą. I o to mi chodzi, choć właściwie to cudów się nie spodziewam, bo dyskrecja bywa "zboczeniem zawodowym" wśród doświadczonych repów (i lekarzy), pozdrawiam PS.Ciekawe byłyby opinie "z drugiej strony lustra", czyli od odwiedzanych przez repów lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś