Gość: lex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 12:56 Witam Chciałabym wiedzieć jak się pracuje w Capgemini w Katowicach.Chodzi mi o warunki pracy, atmosferę, przełożonych.Czy jest duża rotacja pracowników? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzik31 Re: capgemini katowice 27.03.07, 07:29 hej a co dostałeś tam pracę?? w jakim dziale?? jakie stanowisko?? ja zaczynam również od 2 maja i kompletnie nic nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
caol Re: capgemini katowice 28.03.07, 10:57 Po pierwsze gratuluje nowej pracy. A po drugie zastanawiam sie czemu po prostu nie dopytalas osob, ktore poinformowaly cie o zatrudnieniu, o szczegoly tej oferty. Przeciez takie informacje nie sa tajne, a juz na pewno mozna o nie pytac jak jest skladana oferta pracy. Mysle, ze fakt, ze kompletnie nic nie wiesz niestety wynika z twojego niedopatrzenia. Zycze powodzenia w nowej pracy w dobrej firmie:) Odpowiedz Link Zgłoś
madzik31 Re: capgemini katowice 28.03.07, 12:41 to nie tak:0 inaczej myśli ise jak pracuje isę mniej wiecej w tej samej działce, inaczej w hr, chyba. sama sobie gratuluje - bo strasznie isę cieszę:) jestem teraz w tzw rozdxwięku jedną nogą jeszce muszę być w starej pracy a jedną już chciałabym być w nowej(dwiema). pytam i tyle:)pozatym zaczynam ise stresowac co nieco nową pracą, i wolałabym po 3 mieisącach nie skomleć u progów starej:) kredyty trzeba niestety placić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzik Re: capgemini katowice IP: *.cst.tpsa.pl 15.06.07, 15:20 Też ide na rozmowę do was, jakieś rady? Odpowiedz Link Zgłoś