Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

moj szef jest gejem

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.06.03, 15:02
    pracuje w jednej z walbrzyskich organizacji pozarzadowych. wszedzie gdzie sie
    pojawie wszystcy odrazu na mnie patrza jak bym tez byl gejem
    Obserwuj wątek
      • Gość: ika Re: moj szef jest gejem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.06.03, 15:12
        no i co z tego ,ze jest gejem ? sam sobie tego nie wybral. troche tolerancji by
        sie przydalo.do UE to po trupach , tylko o kulturze i tolerancji czesto sie
        zapomina a te dwie rzeczy powinno sie zabrac ze soba !
        • tralalumpek Re: moj szef jest gejem 11.06.03, 22:34
          Gość portalu: ika napisał(a):

> no i co z tego ,ze jest gejem ? sam sobie tego nie wybral. troche tolerancji
          by
          >
          > sie przydalo.do UE to po trupach , tylko o kulturze i tolerancji czesto sie
          > zapomina a te dwie rzeczy powinno sie zabrac ze soba !

ale pierdoły piszesz
          owszem toleruje homusów ale nie popieram,
          homoseksualizm i tolerancja nie mam z UE nic wspólnego, skąd takie zestawienie?
          • Gość: m ja tez jestem gejem i dobrze mi z tym IP: *.chello.pl 11.06.03, 22:58
          • Gość: Bad Re: moj szef jest gejem IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 10:55
            tralalumpek napisała:

> Gość portalu: ika napisał(a):
            >
            > > no i co z tego ,ze jest gejem ? sam sobie tego nie wybral. troche toleranc
            > ji
            > by
            > >
            > > sie przydalo.do UE to po trupach , tylko o kulturze i tolerancji czesto si
            > e
            > > zapomina a te dwie rzeczy powinno sie zabrac ze soba !
            >
            >
            > ale pierdoły piszesz
            > owszem toleruje homusów ale nie popieram,
            > homoseksualizm i tolerancja nie mam z UE nic wspólnego, skąd takie
            zestawienie?
          • Gość: Europejczyk Re: moj szef jest gejem IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 11:15
            tralalumpek napisała:

> Gość portalu: ika napisał(a):
            >
            > > no i co z tego ,ze jest gejem ? sam sobie tego nie wybral. troche toleranc
            > ji
            > by
            > >
            > > sie przydalo.do UE to po trupach , tylko o kulturze i tolerancji czesto si
            > e
            > > zapomina a te dwie rzeczy powinno sie zabrac ze soba !
            >
            >
            > ale pierdoły piszesz
            > owszem toleruje homusów ale nie popieram,
            > homoseksualizm i tolerancja nie mam z UE nic wspólnego, skąd takie
            zestawienie?

Wiesz co tralalumpek?
            Sam wypisujesz pierdoły i zaprzeczasz sam sobie. Akurat jeżeli chodzi o te dwie
            kwestie czyli homoseksualizm i tolerancja, to są one związane z UE. Po prostu
            tam kultura stoi na wyższym poziomie niż u CIEBIE.
            Zanim zaczniesz kogoś krytykować, zastanów się co piszesz bo to co robisz
            świadczy o braku tolerancji nawet komentowania tego topiku.
            Pozdrawiam
        • Gość: ja Re: moj szef jest gejem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.06.03, 09:10
          a czy ja pise ze mam cos do niego? naucz sie czytac! pisze, ze przeszkadza mi
          to jak na mnie wszystcy patrza : "to ty pracujasz tam u tego..." usmiechy leca
          niechude
      • Gość: . Re: moj szef jest gejem IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.03, 12:16
        Gość portalu: ja napisał(a):

> pracuje w jednej z walbrzyskich organizacji pozarzadowych. wszedzie gdzie sie
        > pojawie wszystcy odrazu na mnie patrza jak bym tez byl gejem

Zawsze mozesz sie zwolnic, jak ci sie nei podoba.

.
        • Gość: ja Re: moj szef jest gejem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.06.03, 09:16
          tak zwolnie sie i bede kopal na biedadziorach!
      • Gość: Richelieu* Re: moj szef jest gejem IP: 195.117.90.* 12.06.03, 12:40
        Gość portalu: ja napisał(a):

> pracuje w jednej z walbrzyskich organizacji pozarzadowych. wszedzie gdzie sie
        > pojawie wszystcy odrazu na mnie patrza jak bym tez byl gejem

Twój ból polega chyba na tym, że myślisz, że wszyscy myślą, że skoro u niego
        pracujesz znaczy jesteś jego kochankiem. Twoje obawy są głupie, bo jak miałyby
        się czuć miliony kobiet, które pracują u szefów-mężczyzn.
        • Gość: . Re: moj szef jest gejem IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.03, 13:25
          Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> Gość portalu: ja napisał(a):
          >
          > > pracuje w jednej z walbrzyskich organizacji pozarzadowych. wszedzie gdzie
          > sie
          > > pojawie wszystcy odrazu na mnie patrza jak bym tez byl gejem
          >
          >
          >
          > Twój ból polega chyba na tym, że myślisz, że wszyscy myślą, że skoro u niego
          > pracujesz znaczy jesteś jego kochankiem. Twoje obawy są głupie, bo jak
          miałyby
          > się czuć miliony kobiet, które pracują u szefów-mężczyzn.

a moze "ja" mysli, ze jest nie wiadomo jak atrakcyjny i kazdy gej na niego
          leci...

.
          • Gość: > Forum > Praca Re: moj szef jest gejem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.03, 20:20
            Gość portalu: . napisał(a):

> Gość portalu: Richelieu* napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: ja napisał(a):
            > >
            > > > pracuje w jednej z walbrzyskich organizacji pozarzadowych. wszedzie g
            > dzie
            > > sie
            > > > pojawie wszystcy odrazu na mnie patrza jak bym tez byl gejem
            > >
            > >
            > >
            > > Twój ból polega chyba na tym, że myślisz, że wszyscy myślą, że skoro u nie
            > go
            > > pracujesz znaczy jesteś jego kochankiem. Twoje obawy są głupie, bo jak
            > miałyby
            > > się czuć miliony kobiet, które pracują u szefów-mężczyzn.
            >
            >
            > a moze "ja" mysli, ze jest nie wiadomo jak atrakcyjny i kazdy gej na niego
            > leci...
            >
            > .

gej nigdy nie zrozumie mezczyzny,

moze uznasz to za zabawne ale bycie gejem dla mnie to wstyd,

i tak zapewne czuje tez autor watku.

acha, i nie ma nic bardziej upokarzajacego niz amory geja do mezczyzny, dla

obydwu stron zapewne.

ja nie mam nic przeciwko gejom tak na marginesie...
      • Gość: maciass Re: geje do holandi!!! IP: 213.172.190.* 15.06.03, 10:49
        geje sio do holandi tam wasze miejsce , myslicie ze jak w chodzimy do UE to
        wam wszytko wolno. Najgorsze ze ta choroba-pederstwo sie rozrasta!!!fujj!!!
        zakuze wam gapienia na innych facetwo bo to nas wkurwia!!! bysmy wam pomordzie
        cwele dali!!! ps czemu gej ma taki glosik jak ptak bo przedchwila
        ptakaka w dupie mial!!!:) ale jestem nie toleranycjny co?! ale coz jak
        mnie jeden pedla na 18 mojej kumoeli podrywal to mi piesci sie zaciskaja jak
        widze cwelow!!!

ps jak mozna brac fiuta do buzi albo miec go w dupie to ejst obled!!!
        • Gość: pawlo Re: geje do holandi!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.03, 17:00
          maccias- jestem gejem ale jak Ciebie słucham to mi Ciebie po prostu szkoda!
          żal mi ludzi Twojego pokroju!
        • Gość: volica Re: geje do holandi!!! IP: *.bna.bellsouth.net 23.06.03, 07:12
          moja zona jest z holandii.
          Kto jest gejem wiec?
          Ja czy ona?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka