Gość: ja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.06.03, 15:02 pracuje w jednej z walbrzyskich organizacji pozarzadowych. wszedzie gdzie sie pojawie wszystcy odrazu na mnie patrza jak bym tez byl gejem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ika Re: moj szef jest gejem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.06.03, 15:12 no i co z tego ,ze jest gejem ? sam sobie tego nie wybral. troche tolerancji by sie przydalo.do UE to po trupach , tylko o kulturze i tolerancji czesto sie zapomina a te dwie rzeczy powinno sie zabrac ze soba ! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: moj szef jest gejem 11.06.03, 22:34 Gość portalu: ika napisał(a): > no i co z tego ,ze jest gejem ? sam sobie tego nie wybral. troche tolerancji by > > sie przydalo.do UE to po trupach , tylko o kulturze i tolerancji czesto sie > zapomina a te dwie rzeczy powinno sie zabrac ze soba ! ale pierdoły piszesz owszem toleruje homusów ale nie popieram, homoseksualizm i tolerancja nie mam z UE nic wspólnego, skąd takie zestawienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bad Re: moj szef jest gejem IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 10:55 tralalumpek napisała: > Gość portalu: ika napisał(a): > > > no i co z tego ,ze jest gejem ? sam sobie tego nie wybral. troche toleranc > ji > by > > > > sie przydalo.do UE to po trupach , tylko o kulturze i tolerancji czesto si > e > > zapomina a te dwie rzeczy powinno sie zabrac ze soba ! > > > ale pierdoły piszesz > owszem toleruje homusów ale nie popieram, > homoseksualizm i tolerancja nie mam z UE nic wspólnego, skąd takie zestawienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: moj szef jest gejem IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 11:15 tralalumpek napisała: > Gość portalu: ika napisał(a): > > > no i co z tego ,ze jest gejem ? sam sobie tego nie wybral. troche toleranc > ji > by > > > > sie przydalo.do UE to po trupach , tylko o kulturze i tolerancji czesto si > e > > zapomina a te dwie rzeczy powinno sie zabrac ze soba ! > > > ale pierdoły piszesz > owszem toleruje homusów ale nie popieram, > homoseksualizm i tolerancja nie mam z UE nic wspólnego, skąd takie zestawienie? Wiesz co tralalumpek? Sam wypisujesz pierdoły i zaprzeczasz sam sobie. Akurat jeżeli chodzi o te dwie kwestie czyli homoseksualizm i tolerancja, to są one związane z UE. Po prostu tam kultura stoi na wyższym poziomie niż u CIEBIE. Zanim zaczniesz kogoś krytykować, zastanów się co piszesz bo to co robisz świadczy o braku tolerancji nawet komentowania tego topiku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: moj szef jest gejem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.06.03, 09:10 a czy ja pise ze mam cos do niego? naucz sie czytac! pisze, ze przeszkadza mi to jak na mnie wszystcy patrza : "to ty pracujasz tam u tego..." usmiechy leca niechude Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: moj szef jest gejem IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.03, 12:16 Gość portalu: ja napisał(a): > pracuje w jednej z walbrzyskich organizacji pozarzadowych. wszedzie gdzie sie > pojawie wszystcy odrazu na mnie patrza jak bym tez byl gejem Zawsze mozesz sie zwolnic, jak ci sie nei podoba. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: moj szef jest gejem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.06.03, 09:16 tak zwolnie sie i bede kopal na biedadziorach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: moj szef jest gejem IP: 195.117.90.* 12.06.03, 12:40 Gość portalu: ja napisał(a): > pracuje w jednej z walbrzyskich organizacji pozarzadowych. wszedzie gdzie sie > pojawie wszystcy odrazu na mnie patrza jak bym tez byl gejem Twój ból polega chyba na tym, że myślisz, że wszyscy myślą, że skoro u niego pracujesz znaczy jesteś jego kochankiem. Twoje obawy są głupie, bo jak miałyby się czuć miliony kobiet, które pracują u szefów-mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: moj szef jest gejem IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.03, 13:25 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > Gość portalu: ja napisał(a): > > > pracuje w jednej z walbrzyskich organizacji pozarzadowych. wszedzie gdzie > sie > > pojawie wszystcy odrazu na mnie patrza jak bym tez byl gejem > > > > Twój ból polega chyba na tym, że myślisz, że wszyscy myślą, że skoro u niego > pracujesz znaczy jesteś jego kochankiem. Twoje obawy są głupie, bo jak miałyby > się czuć miliony kobiet, które pracują u szefów-mężczyzn. a moze "ja" mysli, ze jest nie wiadomo jak atrakcyjny i kazdy gej na niego leci... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: > Forum > Praca Re: moj szef jest gejem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.03, 20:20 Gość portalu: . napisał(a): > Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > > > Gość portalu: ja napisał(a): > > > > > pracuje w jednej z walbrzyskich organizacji pozarzadowych. wszedzie g > dzie > > sie > > > pojawie wszystcy odrazu na mnie patrza jak bym tez byl gejem > > > > > > > > Twój ból polega chyba na tym, że myślisz, że wszyscy myślą, że skoro u nie > go > > pracujesz znaczy jesteś jego kochankiem. Twoje obawy są głupie, bo jak > miałyby > > się czuć miliony kobiet, które pracują u szefów-mężczyzn. > > > a moze "ja" mysli, ze jest nie wiadomo jak atrakcyjny i kazdy gej na niego > leci... > > . gej nigdy nie zrozumie mezczyzny, moze uznasz to za zabawne ale bycie gejem dla mnie to wstyd, i tak zapewne czuje tez autor watku. acha, i nie ma nic bardziej upokarzajacego niz amory geja do mezczyzny, dla obydwu stron zapewne. ja nie mam nic przeciwko gejom tak na marginesie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciass Re: geje do holandi!!! IP: 213.172.190.* 15.06.03, 10:49 geje sio do holandi tam wasze miejsce , myslicie ze jak w chodzimy do UE to wam wszytko wolno. Najgorsze ze ta choroba-pederstwo sie rozrasta!!!fujj!!! zakuze wam gapienia na innych facetwo bo to nas wkurwia!!! bysmy wam pomordzie cwele dali!!! ps czemu gej ma taki glosik jak ptak bo przedchwila ptakaka w dupie mial!!!:) ale jestem nie toleranycjny co?! ale coz jak mnie jeden pedla na 18 mojej kumoeli podrywal to mi piesci sie zaciskaja jak widze cwelow!!! ps jak mozna brac fiuta do buzi albo miec go w dupie to ejst obled!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlo Re: geje do holandi!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.03, 17:00 maccias- jestem gejem ale jak Ciebie słucham to mi Ciebie po prostu szkoda! żal mi ludzi Twojego pokroju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volica Re: geje do holandi!!! IP: *.bna.bellsouth.net 23.06.03, 07:12 moja zona jest z holandii. Kto jest gejem wiec? Ja czy ona? Odpowiedz Link Zgłoś