safiro 06.03.08, 23:20 Orientujecie się jakie są zarobki na tym stanowisku w Auchan, jakie mają wymagania co do kandydatów itp.??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pianchi Re: Senior Manager Kas AUCHAN 07.03.08, 08:05 safiro napisał: > Orientujecie się jakie są zarobki na tym stanowisku w Auchan, jakie mają > wymagania co do kandydatów itp.??? No przecież jest ogłozszenie i tam są warunki jakie kandydat musi spełaniać. A swoją drogą ciekawe ile "warte" jest to stanowisko??? pewnie 1500 brutto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
safiro Re: Senior Manager Kas AUCHAN 07.03.08, 13:19 jak dla mnie wymagania typu Oczekujemy: wykształcenia wyższego lub średniego udokumentowanych osiągnięć zawodowych samodzielności umiejętności budowania, kierowania i motywowania ekipy są bardzo ogólne Odpowiedz Link Zgłoś
pianchi Re: Senior Manager Kas AUCHAN 07.03.08, 13:40 Bez obrazy ale tu nic więcej nie wymyślisz. Musisz się pewnie znac troche na pieniadzach i doswiadczenie w pracowaniu z "nimi", jakies kierowanie ludzmi też by sie przydało, wkształcenie możesz miec średnie jak masz duże doświadczenie, pewnie jakaś niekaralność też by była na miejscu. Takjie moje zdanie. Uważam, że markety teraz przeżywają bardzo duży kryzys jeśli chodzi o pracowników. Oczywiście tylko teoretyzuję, przydałby sie ktoś z Auchana, najlepiej z praktyką... Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: Senior Manager Kas AUCHAN 07.03.08, 13:49 No to piszesz list motywacyjny: Szanowni Panstwo. Na stronie internetowej Auchan natrafilem na ogloszenie o naborze na stanowisko managera kas. Pozwalam sobie zaprezentowac moja kandydature. Posiadam wyksztalcenie wyzsze/srednie. Moje dotychczasowe doswiadczenie i osiagniecia zawodowe umiescilem w swoim CV. Na ich udowodnienie sluze swiadectwami pracy i umowami-zleceniami. Wszyscy moi poprzedni pracodawcy byli zadowoleni z mojej pracy. Z powodzeniem bralem udzial w wielu ciekawych projektach, o ktorych wyczerpujaco moge opowiedziec na rozmowie kwalifikacyjnej. Jestem samodzielny i w sposob tworczy rozwiazuje napotykane problemy. Jestem osoba pogodna i komunikatywna. Jestem przekonany, ze bede potrafil budowac zespol oraz kierowac nim, a takze motyowac pracownikow. Na rozmowie o osiagnieciach cos sciemnisz. Wszystkim zainteresowanym objeciem wakatu w Auchan zezwalam na kopiowanie, wklejanie i ewentualne edytowanie (tylko po co- za wyjatkiem polskich liter?) powyzszej tresci listu motywacyjnego ;). P.S. Takie wymagania to zadne wymagania- po prostu belkot. Pracodawca sam nie wie kogo chce, a liczyc sie bedzie sciemnianie, dobre wrazenie i male wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
pianchi Re: Senior Manager Kas AUCHAN 07.03.08, 13:56 A mnie to sie po prostu wydaję, że Aby zostac SENIOR, to trzeba byc napierw bądź junior, bądź normalnym managerem. Pewnie maja osobę z polecenia, lub z obecnego personelu. A ogłoszenie, cóz musi być, a i gazeta musi zarobić. Bardzo bym chciał, żeby ktokolwiek sie odezwał, czy był na rozmowie, albo żeby ktos ze sklepu sie wypowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
safiro Re: Senior Manager Kas AUCHAN 08.03.08, 00:22 jeżeli do mnie zadzwonią na pewno napiszę na forum, a jeśli chodzi o doświadczenie to je mam - aktualnie pracuję w innej sieci handlowej w dziale kas (nie jako kasjer) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktos Re: Senior Manager Kas AUCHAN IP: 77.223.195.* 08.03.08, 08:48 tak sie sklada ze tez kiedys aplikowalem na podobne stanowisko. kogo szukaja? na pewno nie kogos zbyt dobrze ubranego. ja chodzilem na rozmowy w drogim garniturze a przyjmowany bylem przez seniorow w wymietych koszulach za 15 zl. nie lubia tez doswiadczenia z innych marketow, bo oni uwazaja sie za wyjatkowych. powaznie. u nich jest duza swoboda na stanowisku menagera jesli chodzi o zamawianie towaru itp. liczy sie tylko sprzedaz. dlatego szukaja osobowosci drobnego spryciaszka, oszusta, ktory bedzie zafascynowany sprzedaza marketowa. a zarobki? cholera wie. raczej standard marketowy. no i rozmow jest 3: 2 z seniorami i 1 z dyrektorem. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pianchi Re: Senior Manager Kas AUCHAN 10.03.08, 15:24 ...już minął tydzień od ogłoszenia. Czy do nikogo nie dzwonili??? Bardzo jestem ciekawy jak to się potoczy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ela Re: Senior Manager Kas AUCHAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 16:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=70573332&v=2&s=0 Tu masz odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ,. Re: Senior Manager Kas AUCHAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 17:08 3500 brutto manager 2346 do łapy > 7 lat jak wytrzymasz brutto 3800 42011,55 utrzymanie całkwity koszt pracownika Odpowiedz Link Zgłoś
safiro Re: Senior Manager Kas AUCHAN 13.03.08, 15:15 to kasa niezła w porównaniu do zarobków zwykłych pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś