Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami!

IP: *.gmnews.co.uk 20.05.08, 11:10
    Zadziwia mnie nieudolnosc Microsoftu w kwestii Visty i przegladarki Internet Explorer. Co do XP i Office'a nie mam zastrzezen. switchstories.com
    Obserwuj wątek
      • Gość: majkrohard null IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 11:13
        co za wzdura ze strony tego chlystka!! Beda mieli najlepszy system pod sloncem a oni jajami!! Bravo monopol Microsoft!!
        Pozdr.
      • Gość: fujdora Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 11:17
        Dawno wiedziałem, że linuxowcy to chorzy na głowę i agresywni fanatycy.
      • Gość: mo Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 11:24
        Bill kiedys przyjal ciasto na twarz.
      • Gość: edward Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.stk.vectranet.pl 20.05.08, 11:28
        A w Zabrzu kupili do szkół Macintoshe :P Bez względu na wszystko, linuxa w szkołach powinno się pokazywać i uczyć. Bezwzględenie
      • Gość: b Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 11:33
        Precz z monopolistami!
      • Gość: dack Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: 81.26.0.* 20.05.08, 11:43
        zadziwia mnie nieudolność węgierskich studentów. Żadne jajo nie trafiło
      • Gość: x null IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 11:53
        chłopaki z MS już się nauczyli, jak wybrnąć z podobnych sytuacji...
      • Gość: odp Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.umbra.fastwebserver.de 20.05.08, 12:39
        Tak, zasluzyl. Przez te transakcje z rzadem podatnicy beda musieli wspierac amerykanskiego molocha wydajacego dziurawe oprogramowanie.
      • Gość: mandriva Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 12:45
        Linux w szkołach, ale pod warunkiem, że będzie bardziej przyjazn y użytkownikowi. Póki co, niestety M$ ma monopol
      • Gość: pingwin Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.gdynia.mm.pl 20.05.08, 13:08
        Wspaniałe potraktowanie Balmera, pogratulowac węgierskiemu SGH, Uniwersytowi Ekonomicznemu w Budapeszcie.

Bez zadnej zenady oszust i szef Microsoftu został potraktowany tak jak powinno się traktowac złodziei i oszustów!
        Microsoft to najwiekszy złodziej i monopolista na swiecie!
        Jesteśmy zachwyceni postawa studentów!

Popieram Węgrów.

Nareszczie ktoś zaczął otwarcie walczyc z najwiekszym złodziejem na swiecie!
      • Gość: lasso Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.gdynia.mm.pl 20.05.08, 13:10
        Żenujace ze nikt nie trafił!
      • Gość: qqryk Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:44
        tylko czemu nie rzucają jajkami w swój rząd tylko w firme która z nim podpisala umowę ?
      • Gość: Mr K Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: 199.159.1.* 20.05.08, 13:56
        Dlaczego rzucali jajami w Ballmera a nie w przedstawicieli rządu? Trudno zarzucać Microsoftowi, że chce sprzedawać swój produkt.
      • Gość: A1 Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.chello.pl 20.05.08, 14:05
        czego się spodziewać po rządzie socjalistów?
        korupcja i nepotyzm to norma...
      • Gość: Gość Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.cable.ubr02.nmal.blueyonder.co.uk 20.05.08, 14:14
        A skąd wiadomo, że to "linuksiarz" - może to fan Apple, albo BSD, albo Solarisa ?
      • Gość: Ubuntu Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.stk.vectranet.pl 20.05.08, 17:27
        @Mandriva: A w czym linux nie jest przyjazny użytkownikowi? Ja nie mam z nim specjalnie problemów. Poza tym to jest argument mniej więcej na tej samej zasadzie, co: wyrzucić z kanonu lektur Słowackiego, bo jest za trudny. Czytajmy Sienkiewicza!
      • Gość: marian Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: 77.236.11.* 21.05.08, 19:18
        Węgierscy studenci mają jaja ;)
        Szkoda że nie trafił tego debila Ballmera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka