Gość: SwitchStories IP: *.gmnews.co.uk 20.05.08, 11:10 Zadziwia mnie nieudolnosc Microsoftu w kwestii Visty i przegladarki Internet Explorer. Co do XP i Office'a nie mam zastrzezen. switchstories.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majkrohard null IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 11:13 co za wzdura ze strony tego chlystka!! Beda mieli najlepszy system pod sloncem a oni jajami!! Bravo monopol Microsoft!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fujdora Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 11:17 Dawno wiedziałem, że linuxowcy to chorzy na głowę i agresywni fanatycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 11:24 Bill kiedys przyjal ciasto na twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edward Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.stk.vectranet.pl 20.05.08, 11:28 A w Zabrzu kupili do szkół Macintoshe :P Bez względu na wszystko, linuxa w szkołach powinno się pokazywać i uczyć. Bezwzględenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 11:33 Precz z monopolistami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dack Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: 81.26.0.* 20.05.08, 11:43 zadziwia mnie nieudolność węgierskich studentów. Żadne jajo nie trafiło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x null IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 11:53 chłopaki z MS już się nauczyli, jak wybrnąć z podobnych sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.umbra.fastwebserver.de 20.05.08, 12:39 Tak, zasluzyl. Przez te transakcje z rzadem podatnicy beda musieli wspierac amerykanskiego molocha wydajacego dziurawe oprogramowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandriva Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 12:45 Linux w szkołach, ale pod warunkiem, że będzie bardziej przyjazn y użytkownikowi. Póki co, niestety M$ ma monopol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.gdynia.mm.pl 20.05.08, 13:08 Wspaniałe potraktowanie Balmera, pogratulowac węgierskiemu SGH, Uniwersytowi Ekonomicznemu w Budapeszcie. Bez zadnej zenady oszust i szef Microsoftu został potraktowany tak jak powinno się traktowac złodziei i oszustów! Microsoft to najwiekszy złodziej i monopolista na swiecie! Jesteśmy zachwyceni postawa studentów! Popieram Węgrów. Nareszczie ktoś zaczął otwarcie walczyc z najwiekszym złodziejem na swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lasso Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.gdynia.mm.pl 20.05.08, 13:10 Żenujace ze nikt nie trafił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryk Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:44 tylko czemu nie rzucają jajkami w swój rząd tylko w firme która z nim podpisala umowę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr K Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: 199.159.1.* 20.05.08, 13:56 Dlaczego rzucali jajami w Ballmera a nie w przedstawicieli rządu? Trudno zarzucać Microsoftowi, że chce sprzedawać swój produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1 Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.chello.pl 20.05.08, 14:05 czego się spodziewać po rządzie socjalistów? korupcja i nepotyzm to norma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.cable.ubr02.nmal.blueyonder.co.uk 20.05.08, 14:14 A skąd wiadomo, że to "linuksiarz" - może to fan Apple, albo BSD, albo Solarisa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubuntu Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: *.stk.vectranet.pl 20.05.08, 17:27 @Mandriva: A w czym linux nie jest przyjazny użytkownikowi? Ja nie mam z nim specjalnie problemów. Poza tym to jest argument mniej więcej na tej samej zasadzie, co: wyrzucić z kanonu lektur Słowackiego, bo jest za trudny. Czytajmy Sienkiewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Chamstwo! Steve Ballmer obrzucony jajami! IP: 77.236.11.* 21.05.08, 19:18 Węgierscy studenci mają jaja ;) Szkoda że nie trafił tego debila Ballmera. Odpowiedz Link Zgłoś