Gość: kasia IP: *.echostar.pl 31.01.06, 09:32 jakiego fryzjera z Ostrowa polecacie? Bardziej chodzi mi o ułożenie fryzury niż obcięcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sooooooofi Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 17:00 niestety w ostrowie nie ma dobrych fryzjerów!!! sama jezdze albo do Kalisza albo do Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziak25 Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 31.01.06, 19:29 polecam studio styl królowej jadwigi 50, właścicielka pani Kasia ma rekę do włosów albo salonik Justyny dolaty na Wrocławskiej w takim pasażu naprzeciwko Przychodni, ładnie i tanio przynajmniej ja jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 09:49 rzeczywiscie na Wroclawskiej 23 jest zaklad najlepszy w Ostrowie pisze w odniesieniu do dzialu meskiego no i cena tez b.dobra Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka58 Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 21.11.06, 23:37 polecam lidke na trauguta, ladnie uklada wlosy , ciecia tez niczego sobie takie na czasie wystrzepione jak w magdzie m :* Odpowiedz Link Zgłoś
nikki23 Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 13.01.08, 22:59 Odnosnie salonu na Krolowej Jadwigi to moim zdaniem jeszcze lepsza reke ma Pani Ania w krotkich czarnych wlosach (bo byly tam 2 Anie)! To artystka jesli chodzi o ukladanie jakichs weselnych lub imprezowych fryzur!JA natomiast zrezygnowalam z ich uslug, bo bardzo razilo mnie to, ze traktuja tam klientki wg tego ile dana Pani zostawia u nich pieniazkow! Jak Pani przychodzi raz w tygodniu to lataja nad nia juz od progu, zagaduja, nadskakuja itd. a jak przychodzisz raz na 2 miesiace na male podciecie to sie nikt do Ciebie slowem nie odezwie no i to, ze jestes umowiona na konkretna godzine nie gwarantuje Ci, ze nie bedziesz pol godziny siedziec czekajac na swoja kolej... Tam gdzie teraz chodze jest co prawda znacznie drozej :/ ale przynajmniej wszystkich traktuje sie jednakowo, a i z ciecia zadowolona jestem! Chodze teraz do Pani Justyny na Ledochowskiego - drogo bo 35zl za podciecie z wycieniowaniem, ale jeszcze nigdy nie wyszlam stamtad niezadowolona, a z salonu Style na Krolowej Jadwigi i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? IP: *.echostar.pl 06.02.06, 09:52 Podobno na Raszkowskiej jest dobry salon Desing, ale byłam na tej ulicy ostatnio i nie mogłam znaleźć. Znacie może dokładny numer? Na tel ulicy znalazłam salon Laurent - na marginesie co o nim sądzicie? Chcę się tam uczesać i zrobić makijaż ślubny. Dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:59 Salon Design znajduje sie naprzeciwko BZ WBK, nad sklepem z rajstopami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roisinn Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.06, 15:33 Proponuje salon na ulicy Krolowej Jadwigi (za pasami) tanio a jak Ładnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 24.02.06, 16:57 Zamiast pracować, na forum siedzisz ... nieładnie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 11:09 Ul.Wroclawska 23 w podworzu fachowo tanio szybko bardzo doswiadczone malzenstwo w zawodzie nadzwyczaj uprzejmi jak na dzisiejsze czasy ewenement znam dwie osoby z Warszawy mi bliskie co co miesiac bedac w Ostrowie korzystaja i nie moga sie nachwalic Odpowiedz Link Zgłoś
emcia34 Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 27.02.06, 11:53 Co do Laurenta, to kilka razy korzystałam z usług tego salonu i jedna Pani rzeczywiście ma rękę do obcinania włosów, jednak panuje tam okropna atmosfera..W czasie kiedy korzysta się z usługi jednej fryzjerki pozostałe tak obgadują,ze trudno tam wysiedzieć. Chciałabym przestrzec przed fryzjerką około 27 lat czarnej z mocno kręconymi włosami bo mnie kiedys strasznie spieprzyła, tz.poszłam sobie wyrównać tylko końcówki a z włosów do ramion miałam długośc do uszu.Myślałam,że ją uduszę ale co miałam zrobić? Ja taką długość zapuszczałam pół roku. Mogę śmiało polecić Salon na Kaliskiej na przeciw Maleszki fotografa a konkretnie Panią Agnieszkę jest najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Laurent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:20 Dobrze obcina Marlenka - taka szczupła z prostymi włosami, włosy po jej obcięciu dobrze się układają. Babeczka jest bardzo dyskretna, uśmiechnięta, miła. Nie naprzykrza się rozmowami, zbędnymi pytaniami jak u niektórych fryzjerek. Byłam tam kilka razy, ale nigdy nie słyszałam, by fryzjerki między soba obgadywały kogoś. Każda jest zajęta swoja pracą, ewentualnie czeka na swoją zapisaną wcześniej klientkę. Nie mogę narzekać na atmosferę.A wy co sądzicie o salonie Laurent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_talia Re: Laurent IP: *.promax.media.pl 01.03.06, 10:52 Kiedyś czesto korzystałam z ich uslug,obcinano mnie na stojaco,ze wzgledu na kreconewlosy. Nieststy ktoregos razu...obcieto mnie nieadekwatnie co do rodzaju moich wlosow i bylam zmuszona zmienic salon na Irysa:-) od tego czasu jestem stala bywalczynia tego salonu, mimo zmiany nazwy szyldu. Polecam Beatke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Laurent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:56 Gdzie jest Irys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_talia Re: Laurent IP: *.promax.media.pl 01.03.06, 16:01 irys juz nie istnieje jako tako, zastąpił go szyld ENZO, ktory miesci sie przy ulicy Raszkowskiej 25b (pierwsze pietro) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina8484 Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 16.02.08, 21:10 Makijaz slubny to tylko w salonie visage u pani kamili na zielonym rynku. Kobita super maluje:) na moim slubie fotograf powiedział ze miałam bardzo dobrze zrobiony makijaz. Chodzę do niej juz od 3 lat i napewni jeszcze dlugo bede korzystac z jej usług, lecz fryzjera tam nie polecam wszystkich czesza na jedno kopyto. Odpowiedz Link Zgłoś
sylkwa1 Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 10.08.14, 21:40 Hej, szukam fryzjera na wesele. Macie jakieś aktualniejsze sugestie? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blusia1 Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? IP: *.promax.media.pl 01.03.06, 16:41 A możecie polecic konkretnie dobrą fryzjerke w Enzo? I jakie mają ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_talia Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? IP: *.promax.media.pl 01.03.06, 16:47 polecam Beatke, jest profesjonalna i bardzo sympatyczna. Korzystamz jej sulug od ponad 2 lat, jestem bardzo zadowolona. Ceny takie jak w dobrych salonach ostrowskich ok 20-25zł za obciecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:58 a gdzie dobrze strzygą włosy kręcone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_talia Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? IP: *.promax.media.pl 17.03.06, 15:06 ja rowniez mam wlosy krecone...i dlatego polecam ENZO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misi Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:24 a ceny? jak się kształtują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:31 o...przepraszam...nie doczytalam wczesniejszej wypowiedzi:)...juz wiem jakie sa:) Odpowiedz Link Zgłoś
dy1 Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 21.11.06, 22:56 a ja polecam salonik "AGNESS" na ulicy Andersa!Chodzą juz tam wszytskie moje koleżanki:)Ja od 3 lat nie czesałam sie nigdzie indziej!Jest super tanio i super dobrze!Pozdrwaim! Odpowiedz Link Zgłoś
rozowe-okulary a ja odradzam ten salon 13.04.07, 15:51 Wella Proffesional na Krotoszyńskiej kiedyś tak mnie ścięli - że mnie ścieęło z nóg, nie umieją ciąć i tyle, łącznie z włascicielką, panią Basią Odpowiedz Link Zgłoś
roisinn Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 13.04.07, 22:46 Salon na ulicy Królowej Jadzi :o) Przed sklepem z Porcelaną "Waza" i obok wypożyczalni samochodów :o) Pozdrowienia dla Pani Darii i Pani Agii :o))))) Polecammmmmmmmmmmmmmmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
n_taliaaa Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 14.04.07, 17:10 nowy salon fryzjerski lecz sprawdzone fryzjerki - Visage na Zielonym Rynku Odpowiedz Link Zgłoś
karolina8484 Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 17.04.07, 13:38 n_taliaaa napisała: > nowy salon fryzjerski lecz sprawdzone fryzjerki - Visage na Zielonym Rynku > Na zielonym rynku polecam tylko kosmetyczkę Panią Kamilę, super maluje, makijaż pozostaje nienaruszony do końca imprezy (przynajmniej u mnie) :) Odpowiedz Link Zgłoś
nela112 Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 17.04.07, 21:28 lidka na trauguta jest dobra ale monika na sowińskiego jest jeszcze lepsza !!! chodzę do niej od kilku lat i naprawde jestem zadowolona zawsze coś doradzi no i zrobi a nie jak inne mówią a nie robią, i normalnie mozna zaparkować samochód a nie jak w centrum miasta, jak nie karta postojowa to brak miejsca!!! naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka005 Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 10.01.08, 02:33 proponuję odświeżyc wątek;) Jakieś nowe opinie gdzie warto chodzic, a których fryzjerów raczej unikac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tsunami05 unikać laurenta 11.01.08, 17:23 polecam salonik na ul Sienkiewicza, koło ronda. Bardzo miłe dziewczyny, na obcięcie też nie narzekam, całkiem fajnie - nawet raz udało im się poprawić to cvo mi zepsuli w Laurencie. Odpowiedz Link Zgłoś
plisak Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 10.01.08, 18:39 Witaj. Ważniejsze jak masz poukładane w niż na głowie. I wcale nie jestem w tym oryginalny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 10.01.08, 19:19 Ale "jak Cię widzą, tak Cię piszą" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
plisak Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 11.01.08, 02:07 O,oooo! Chantal10! Ostra jesteś. Ale ja tu nie przyszedłem do glenia. Zmykam i pozdrawiam w biegu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 11.01.08, 20:32 Najwybitniejszy polski fryzjer - Antoine - pochodził z Sieradza. To niedaleko, więc mogło się jeszcze przenieść i na Ostrów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 11.01.08, 20:36 kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53668,3463705.html Odpowiedz Link Zgłoś
aguss8787 Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 14.01.08, 19:40 a z całego serca polecam Salon Fryzjerski Jolanty Pieprzki na ul. Raszkowskiej w bramie - tam, gdzie jest fleczek, po prawej stronie jest nowy salon odremontowany :) Panie pięknie układają tam włosy, obcinają, farbują a nad nimi czuwa właścicielka Salonu Jolanta . Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia.beauty Re: czy w ostrowie są dobrzy fryzjerzy??? 15.02.08, 17:16 Ja polecam Beauty na Raszkowskiej . Bardzo pomysłowo układa tam włosy Beata. Odpowiedz Link Zgłoś