Dodaj do ulubionych

Zna ktos firmę AXPO od energii elektrycznej?

18.12.14, 09:24
Witam, nie znalazłem wątku o firmie AXPO, a prowadzę małą firmę produkcyjna. rachunki sa spore i zastanawiam się nad zmianą dostawcy. Szperałem po internecie i natknąłem się na firmę AXPO, która zajmuje się właśnie sprzedażą energii elektrycznej. z tego co wyczytałem to dla małych i średnich przedsiębiorstw. Warunki niby mają przyzwoite więc umówiłem się z nimi na spotkanie. Chcę się do niego przygotować dlatego pytam, czy ktoś miał już nimi do czynienia, albo kupuje od nich energię cokolwiek. Będę wdzięczny za pomoc
Obserwuj wątek
    • leny777 Re: Zna ktos firmę AXPO od energii elektrycznej? 22.12.14, 19:49
      Tej firmy akurat nie znam, ale znam inna, która ma fajne promocje dla firm. Novum s.a..Kojarzysz? Mieli kiedyś tylko usługi telekomunikacyjne, miałem u nich telefon stacjonarny - stąd ich znam. Potem dowiedziałem się, że sprzedają też prąd, a że mam małą firmę (kiedyś z dużymi rachunkami ;) ) skorzystałem z oferty. Na swoim przykładzie widzę różnicę więc śmiało mogę polecic.
      • velman25 Re: Zna ktos firmę AXPO od energii elektrycznej? 23.12.14, 03:06
        Śmiało mogę polecić firmę , zwłaszcza maja dobry pakiet oszczędnościowy dla swoich konsumentów. Sam zastanawiałem się nad zmiana dostawcy prądu i wybrałem novum. warto się zainteresować ich ofertą
    • tkal86 Re: Zna ktos firmę AXPO od energii elektrycznej? 05.01.15, 10:47
      Witam, u mnie firma AXPO kilka dni temu przeprowadziła audyt energetyczny. Perzygotowałem im rachunki, sprawdzil;i na którym dziale jakie zużycie energii jest. dość rzetelnie podeszli do tematu. Przwedstawiłem im jakie mam oczekiwania wobec nich i jaka obniżka cen mnie satysfakcjonuje bo jak chyba wszystkich interesowały mnie oszczędności za rachunki energii elektrycznej no i efektywność energetyczna. Podpisałem umowę z nimi bo według kalkulacji znacząco mniej zapłącę za rachunki. Poza tym mają indywidualne podejście a nie szblonowe, że tylko to mogą zaproponować i nic poza tym. Wysłuchaja twoich oczekiwań i dostosowuja ofertę do nich. Zresztą zapewniaja gwarancję pochodzenia co potwierdzają te różne certyfikaty łącznie z zielonymi i białymi certyfikatami. Mnie się opłaca to AXPO. Pamiętaj jednak, żeby jasno precyzować swoje oczekiwania. Musisz wiedziec czego chcesz.
    • studiopixeleu Re: Zna ktos firmę AXPO od energii elektrycznej? 08.01.15, 15:50
      Korzystam z usług firmy AXPO i jestem zadowolony.
    • dkmb Re: Zna ktos firmę AXPO od energii elektrycznej? 03.02.15, 15:56
      Nie znam AXPO, ale jeśli masz wysokie rachunki, to zwróć uwagę na wysokość opłat za energię bierną. Tak naprawdę po podpisaniu umowy z dystrybutorem niewiele można zmienić jeśli chodzi o składowe faktury za energię. Można natomiast nie płacić za energię bierną (jeśli w ogóle opłaty takie się pojawiają i jeśli ich wysokość jest dotkliwa, bo kwoty rzędu kilku złotych nie maja większego znaczenia). Pozdrawiam.
    • traudi Re: Zna ktos firmę AXPO od energii elektrycznej? 12.08.16, 18:31
      Korzystam z usług Axpo już od jakiegoś czasu i śmiało mogę polecić. Rachunki zimą - przy ogrzewaniu elektrycznym - obniżone nawet o kilkadziesiąt złotych. Polecam tym bardziej, że zmiana dystrybutora energii elektrycznej jest na prawde procesem bezbolesnym, a pozwala sporo zaoszczędzić.
    • stefan87 Re: Zna ktos firmę AXPO od energii elektrycznej? 03.02.20, 09:56
      Proszę uważać na tą firmę, podają się za różne spółki, wciskają kłamstwa przez telefon i na spotkaniach. Podają się za elektrownie śląskie nie mając z nimi za wiele wspólnego. OSZUŚCI. OMIJAĆ
    • stefan87 Re: Zna ktos firmę AXPO od energii elektrycznej? 03.02.20, 09:56
      Proszę uważać na tą firmę, podają się za różne spółki, wciskają kłamstwa przez telefon i na spotkaniach. Podają się za elektrownie śląskie nie mając z nimi za wiele wspólnego. OSZUŚCI. OMIJAĆ
    • apsikpiotr89 Re: Zna ktos firmę AXPO od energii elektrycznej? 14.02.20, 13:04
      Tutaj znajdziesz opinie o Axpo
    • krisstoff80 Re: Zna ktos firmę AXPO od energii elektrycznej? 17.03.22, 12:22
      Axpo 3 x NIE
      Chciałbym podzielić się i przestrzec przed tymi OSZUSTAMI
      Bajdurzenie, ze strony pracowników tej firmy, że załatwią sprawy szybciej niż główni dostawcy to bujda i ściema, ale to właśnie na tych ściemach bazują.
      ———-
      Po podpisaniu umowy 09.2021 powinni sami zmienić dostawce i zacząć wystawiać faktury.
      Na żądanie pracowników o przedstawienie starych faktur natychmiast je otrzymali.
      Faktury non stop przychodziły na starego dostawce PGE.
      Po 2-3 miesiącach znowu to samo, prośba o dostarczenie faktur od PGE.
      Następnie kolejny raz już inna osoba, na co już nie zareagowaliśmy bo widzimy, że firma krzak wiec lepiej z dała od niej.
      Teraz 03.2022 pismo aby dostarczyć w terminie 7 dni bo jak nie to 27200 kara umowna :)))
      Odpisaliśmy, ( poczta polecony ) że przez to że są nie poważni i przez pół roku nie zrobili nic aby świadczyć nam usługi umowę traktujemy jako niebyłą i z ich winy zrywamy.
      Chyba nie dotarło to do nich i wystawili notę „kara umowna” 27200 zł
      Dostaliśmy już kilka SMS ów o treści nakaz zapłaty ( FAKTURY !! )
      A w mailami piszą „upłynął termin płatności dokumentu”
      PRZESTRZEGAM PRZED AXPO FIRMA KRZAK ‼️‼️‼️

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka