kathess 28.11.04, 10:17 Czesc dziewczyny Poszukuje czystych dzwoneczkow,bo chcialam pod choinke sprezentowac dzwonek (kolekcjonuje je)ozdobiony decoupagem.Niestety nie mam pomyslu,gdzie moglabym dostac dzwonek bez nadrukow. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlka_79 Re: dzwoneczki 28.11.04, 11:47 Poszukaj w sklepach z ceramiką, poza jakieś być powinny w sklepach z drobiazgami ozdobnymi do domu, ja mam właśnie z takiego sklepu dwa proste, gładkie dzwonki A jeśli przez internet, to wpisz w google "dzwonki sprzedaż", coś powinno wyskoczyć, tak myślę. Odpowiedz Link
kathess Re: dzwoneczki 30.11.04, 10:37 Dzieki serdeczne Wymyslilam,ze moge jeszcze zajrzec do Arkadii albo kupic bylejaki dzwonek i go pomalowac Odpowiedz Link
skibi6 dzwoneczki w W-wie 30.11.04, 13:09 Dziewczyny a nie widziałyście takich dzwoneczków gdzieś w Warszawie? Zamierzam taki ozdobiony przez siebie sprezentowac mamuśce pod choinkę. Błagam pomóżcie, bo ja jakoś na nie trafić nie mogę. Odpowiedz Link
kathess Re: dzwoneczki w W-wie 30.11.04, 17:29 TAK Ja sie musze przejechac,moze w czwartek. Jakbys je gdzies znalazla to pisz-bo ja tez z Wwy jestem Odpowiedz Link