Dodaj do ulubionych

bizuteriazfilcu.blogspot.com-mój blog Zapraszam :)

02.05.11, 23:15
Witajcie!
Od jakiegoś czasu próbuje swoich sił w zabawach z filcem. Korale, bransoletki, kolczyki i inne różności :) Jeśli macie ochotę zapraszam do zerknięcia. Wszystkie słowa krytyki, ale i komplementy :) mile widziane.
Pozdrawiam Was serdecznie
Obserwuj wątek
    • bizuteriazfilcu.blogspot Re: bizuteriazfilcu.blogspot.com-mój blog Zaprasz 02.05.11, 23:16
      bizuteriazfilcu.blogspot napisała:

> Witajcie!
      > Od jakiegoś czasu próbuje swoich sił w zabawach z filcem. Korale, bransoletki,
      > kolczyki i inne różności :) Jeśli macie ochotę zapraszam do zerknięcia. Wszystk
      > ie słowa krytyki, ale i komplementy :) mile widziane.
      > Pozdrawiam Was serdecznie

Jeszcze adres, żeby nie było wątpliwości :P
      bizuteriazfilcu.blogspot.com
      Zapraszam !!
    • bizuteriazfilcu.blogspot Re: bizuteriazfilcu.blogspot.com-mój blog Zaprasz 16.10.11, 01:23
      W tej chwili wiecej na moim blogu szycia niz biżuterii :) Oprócz tego trochę tutoriali np na wlasne metki czy "jak wszyć lamówkę". Już za chwilę ozdoby swiąteczne :) A obecnie zapraszam do zerknięcia na etui na chusteczki higieniczne :) Świetny prezent na jesienne dni :) Proste do uszycia a ile radości :)
      • zoskato Re: bizuteriazfilcu.blogspot.com-mój blog Zaprasz 14.11.11, 20:27
        świetne wyroby, misie extra!
    • wycinanka.net Re: bizuteriazfilcu.blogspot.com-mój blog Zaprasz 09.11.11, 05:22
      Rzeczywiście fajne, puchate projekty:)
      • bizuteriazfilcu.blogspot Re: bizuteriazfilcu.blogspot.com-mój blog Zaprasz 06.12.11, 00:30
        Bardzo dziękuję za miłe słowa i zapraszam do zaglądania :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka