joawasik 09.12.04, 13:36 Witajcie Poradźcie mi prosze gdzie moge kupić plusz do obszycia książki, tak żeby miała fakturę zwierza i gdzie mozna kupić duże albumy na zdjęcia. To prezent dla córeczki 2 miesiecznej Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anek.anek Re: plusz 09.12.04, 15:01 W sklepach z materiałami. Jeśli jesteś z W-wy to polecam na ul Nowy Świat (dokłądnego adresu nie [pamiętam) - mają ogromny wybór tkanin dekoracyjnych, albo równie dobry i miły sklep na ul Madalińskiego (bliżej Puławskiej) Odpowiedz Link
joawasik Re: plusz 09.12.04, 15:19 Dziękuje Aniu. Wybiore sie tam. A jakiś duży album? Myslałam o Cezexie na Wilsona, no ale moze są jakieś sprawdzone miejsca. Taki, żeby można było kartki wyjmować. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
carlacarla Re: plusz 09.12.04, 15:37 Nie wiem czy taki album foto z wyjmowanymi kartakmi sie dostanie. Ja robilam taki album (oprawiony materialem) z segregatora. Mozna zostawic te kolka metalowe, albo go usunąc, przedziurkowac kartki i zwiazac razem z okladka wstązka. Ta druga opcja wydaje mi sie ladniejsza. Odpowiedz Link
anek.anek Re: plusz 09.12.04, 15:40 W sklepach z artykułami fotograficznymi (np. przy Marszałkowskiej tuż nad Trasą Łazienkowską, a może to jest już bliżej Politechniki - nie mogę umiejscowić w głowie) możesz kupić takie specjalne wkłady na zdjęcia różnych rozmiarów, z dziurkami, tak, że kupujesz ile chcesz i wkładasz do segregatora. Są też specjalne wkłady na klisze - żeby się nie pogubiły. Odpowiedz Link