maja281 14.12.04, 21:08 Oto baran choinkowy z przepisem jak go wymotać. www.christiancrafters.com/craft_lamb.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlka_79 Re: Baran Choinkowy ;-)))) 14.12.04, 21:20 Nie wiem, czemu najpierw przeczytałam "zwymiotać" Ładny ładny, ale kiedyś zrobiłam sto razy śliczniejszego z modeliny, nie chwaląc się oczywiście Wracam do pisania przeklętej pracy://////// -- ...Ewulka okrągła jak qlka... Odpowiedz Link
maja281 Re: Baran Choinkowy ;-)))) 14.12.04, 21:49 Hehe...zdecydowanie lepiej wymotać niż to drugie. A ja już mam "przeklętą pracę" za sobą od wielu latek, owocnego trudu. pozdrawiam Odpowiedz Link
lamarta Re: Baran Choinkowy ;-)))) 14.12.04, 21:20 ale wypasiony baran choinkowy Mniam, chyba się skuszę Odpowiedz Link
justek20 renio 15.12.04, 08:39 informuje nieniejszym iz na podstawie powyzszego baranka mozna stworzyc reniferka montujac mu rogi na lebku. Moje niewprawne rece ulepily takowych kilka i osoby postronne byly w stanie zidentyfikowac o jakie zwierze chodzi (O: Odpowiedz Link
kragmel hehe 15.12.04, 09:48 to mnie zachęciłaś a też takie futro mu robiłaś? bo renifer to chyba bez kożucha, czy ja się nie znam? Odpowiedz Link
justek20 Re: hehe 15.12.04, 10:39 eno czy jawygladam nakogoskto by w tym futrze dlubal pol godziny??? Bez futerka, tylko pomalowany. Oraz na dupce ma ogonek okragly. Kragmel jak wyschnie dopiecz go na wyyyyyzsza temperature na chwile to musie tewystajaceelementy jakrogi, ogoni puszczydlo zarumienia i bez malowania tez cacus (O: Odpowiedz Link
kragmel Re: hehe 15.12.04, 10:43 justek20 napisała: > eno czy jawygladam nakogoskto by w tym futrze dlubal pol godziny??? no, to rozumiem wreszcie jakaś bratnia dusza, a nie same pracusie perfekcjonisty ;P buu ja tu muszę porządki uprawiać, a nie renifery lepić. ale mi się rudolph zamarzył z czerwonym nosem. hmm hmm w sumie to przy lepieniu też się brudzi, więc może lepiej przed pucowaniem więcej naśmiecić i tylko raz sprzątnąć, co? Odpowiedz Link
mrouh Re: hehe 15.12.04, 13:33 Mam lepszy pomysł Ja stwierdziłam, że przed świętami to i tak nie zdążę posprzątać. W środę kończę pracę, a w czwartek wyjeżdżam. A po drodze jeszcze będę lepić i cudować. A najpierw klasówki sprawdzać, buuu Odpowiedz Link
kragmel Re: hehe 15.12.04, 13:35 nooo ja to mam w domu pobojowisko po remontowaniu przedpokoju, a goście się wprosili na niedzielę i potem w czwartek. nie ma siły, trzeba sprzątać. Odpowiedz Link
kasiaba1 Ale go przerobiłam... 15.12.04, 17:41 Taaaaaaaaaaa, mąż mi skonfiskował kompa na cały dzień i zamiast barana mam... pięknego psa. Nadaje się pies na choinkę?? Odpowiedz Link