justek20 12.01.05, 09:14 Haj dziewczynki (O: Zalozylam nam czata. O tutaj www.polchat.pl/chat/? room=Piekne+ozdoby+wlasnorecznie Jesli pomysl sie podoba zapraszam. Bedziemy mialy stale miejsce na plotki. A jak nie to mozna go wywalic. (O: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justek20 Re: Nasz czat (O: 12.01.05, 09:15 qrna.... teraz bede walczyc z linkiem.... www.polchat.pl/chat/?room=Piekne+ozdoby+wlasnorecznie moze teraz sie uda... Odpowiedz Link
hen0i Re: Nasz czat (O: 12.01.05, 09:24 baaaardzo fajnie przed chwilka tak zagladam a tam juz.. 4 osoby Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: Nasz czat (O: 12.01.05, 09:24 Mi się nie odpala... może dlatego że mam linuksa na tym kompie... Odpowiedz Link
hen0i Re: Nasz czat (O: 13.01.05, 09:52 i co z nim? wieczorem był na nim ruch? teraz zaglądam i.... pustki... Buziaki! Odpowiedz Link
agata781 Re: Nasz czat (O: 12.01.05, 09:26 To całkiem niezły pomysł jest.Tylko ja nie umiem z niego korzystać.Ot taki mały feler mam...)) Odpowiedz Link
justek20 Re: Nasz czat (O: 12.01.05, 09:32 hyyyy juz we 4 siedzimy! A teraz sluchac uwaznie bo nie bede powtarzac (O: 1. pokliknieciu na link otwiera sie okienko, wpisujemy tam nick jaki chcemy miec i klikamy . W takiej sytuacji wchodzimy na niku tymczasowym i mamy tylde ~ z przodu i kazdy nam mozenicka ukrasc i sie podszyc pod niego. 2. Jakchcemy miec nicka stalego musimy sie zarejestrowac na stronie www.polchat.pl , klikamy rejestracja i wypelniamy pola itd. Jak juz mamy nicka zarezerwowanego to w momenvcie logowania sie pod polem w ktorymwpisujemy nick, trzeba odchaczyc ptaszka i pojawi sie drugie okienko na wpisanie hasla. Tym sposobem mamy swoj wlasny nick ktorego nikt nam nie ukradnie. c.d.n. Odpowiedz Link
kasiaba1 Tylko że... 12.01.05, 09:35 Mi się NIC nie otwiera... A do roboty mi a nie na czaty. Odpowiedz Link
justek20 c.d. 12.01.05, 09:35 3. Jak mamy stalego nicka to mozemy byc operatorem pokoju tzn. mozemy wywalac troli,ktorzy beda bluzgac czy ogolnie rozrabiac. Dzieki temu same sobie rzadzimy i pilnujemy porzadku. 4. w razie pytan pytac 5. Czekam na kragmelka , zyjacego w matrixie gdyz pewnie zechce zostac opem oraz na Anie - matke zalozycielke coby jej uprawnienia operatora dac justek20 tu a tam Fragolinka (O: Odpowiedz Link
qlka_79 Justek - w sprawie pokoju 12.01.05, 09:36 Złożyłam wczoraj pisemną prośbę do Jabbura o nasz własny pokój na czacie. Jeszcze nie odpowiedział, ale myślę, że skoro udało się z galerią, to z czatem też się uda. Będę informowac na bieżąco - i cieszę się, że pomysł zyskał takie zainteresowanie. A na razie na czata nie wchodzę, bo się skończy tak, że do szkoły nie pojadę Odpowiedz Link
justek20 Re: Justek - w sprawie pokoju 12.01.05, 09:42 w takim razie czekamy bo gazeta chyba fajniejsza niz polchat...(O: Odpowiedz Link
jabbur Re: Justek - w sprawie pokoju 13.01.05, 15:29 Ano właśnie, Pozwólcie, że się zapytam na ile pomysł Was interesuje? Była to radość z nowej zabawki czy też faktycznie poza forum chciałybyście mieć swój pokój na czacie? Azaliż nie mnożymy bytów nad możliwości pisania? No i raczej nie nazywałby się "ozdoby i dekoracje" Sądzę, że "mój dom"... pozdrawiam, j/a Odpowiedz Link
justek20 kasiaba 12.01.05, 09:38 kasiaba praca nie zajac nie ucieknie Wejdz na www.polchat.pl kliknij na liste pokoji, nasz jest w grupie HOBBY i potem na pokoj. Moze tak sie uda... Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: kasiaba 12.01.05, 09:45 nic z tego... dochodzę do pokoju i wtedy chce jakąś javo-wtyczkę negocjuję z mężem- informatykiem na gg, może coś poradzi... Odpowiedz Link
kasiaba1 acha... 12.01.05, 09:47 Tak mi powiedział: "Czyli i tak tego nie zrobisz bo trzeba ją najpierw znaleźć a ja nie wiem gdzie a na dokładke to jest linux a ty administratorem nie jesteś. Uzbruj się w cierpliwość " To miłego czatowania Odpowiedz Link
kasiaba1 Na gazetowy tez nie mogę... 12.01.05, 09:57 właśnie próbowałam... muszę męża potem przycisnąć Odpowiedz Link
toxicloki Re: Na gazetowy tez nie mogę... 12.01.05, 13:01 Kasiu ja tez mam linuxa i wszystko chodzi... pewnie musialabys sciagnac plugin - zazwyczaj pojawia sie wowczas okienko "click here to get plugin" wtedy klikasz i wybierasz ktory ci akurat potrzeby... ale moge sie mylic, bo sa tesz przypadki gdzie takie okno sie nie wyswietla i trzeba szukac samemu Odpowiedz Link
sasanka21 Re: Na gazetowy tez nie mogę... 13.01.05, 15:42 moze mieć wyłączoną obsługę Java Scryptów itp zabezpieczenia. Odpowiedz Link
justek20 Re: mi też się nie chce otwrzyć:/ 12.01.05, 10:09 ja malo sieznam na komputerach i nie wiem czemu tak sie dzieje buuuuuu moze jesli z pracy klikacie jest costam zablokowane,zeby nie czatowac w pracy... czasami siezdarzaja podobno tacy okrutni szefowie! (O: Odpowiedz Link
caltha5 Re: Nasz czat (O: 12.01.05, 10:10 Może pomysł z czatem jest fajny, ale mam obawy, czy nie ucierpi na tym nasze forum? Będziecie prowadzić pogaduszki za drzwiami naszej robótkowej pracowni, a kto tu będzie dalej działał, co? ) Odpowiedz Link
galeriafilizanka justek20 - czemu masz ptaszka? 13.01.05, 16:16 Czy ten czerwony ptaszek przy nicku znaczy, że jesteś jakąś ważną gazetową osobistością? Odpowiedz Link
galeriafilizanka ten ptaszek... 13.01.05, 16:18 to od jabbura? Całkiem mozliwe, że wyróżnił ten wątek, bo już wewnątrz tematu nie masz czerwonych ptaszków przy nicku Odpowiedz Link