Dodaj do ulubionych

Witam znów i... donoszę:-)

26.01.05, 00:14
Wyjechałam na parę dni do rodziców i właśnie wróciłam. Pobyt był udany i
pracowitysmile
Po pierwsze zobaczyłam swego nowego bratanka- w wersji mini na razie (2,5
kgsmile). Po drugie zdekupażowałam mu w misie łóżeczko z odzyskusmile To pierwsze
moje takie duże dzieło, jak na taki ekspres i brak wprawy, wyszło nieźlesmile,
ale nie mam zdjęcia, może kiedys uda się jeszcze zrobić. Poza tym
zdekupażowałam mamie stare jak świat pojemniki na artykuły spozywcze sypkie
typu kasza albo ryż w fajowe cebulki z francuskimi podpisami. Na koniec
zrobiłam tez skrzyneczke pierwszą do której się zabierałam jak pies do jeża,
ale jak termin imienin przycisnął, to skończyłam w niecałe dwa dni. I znowu
nie mam zdjęć, ale jeszcze kiedyś będą. I pzy tej okazji oczarowałam rodzinę i
polowałam na serwetki z dobrym skutkiem. Jutro wstawię nowości do wymianysmile a
dziś idę spaćsmile
Ale zanim jeszcze pódę spać, to doniosę, że w wysokich obcasach wypatrzylam
reklamę kursu decoupage'u w Warszawie, nie wiem, czy była o tym mowa podczas
mojej nieobecności, bo się nie przekopałam jeszcze przez zaległe wątki, ale
jak ktoś ciekawy, to proszę zaglądnąć na stronę:
www.decoupage.pl/
Dobranoc wszystkimsmile
Obserwuj wątek
    • jolasek77 Re: Witam znów i... donoszę:-) 26.01.05, 00:18
      to ty teraz na urlopie chyba po tak wielkim i intensywnym dekupazowaniu wink
      motylkowych i misiowych snow smile
      j.
      • galeriafilizanka ten kurs 1200 zł! 26.01.05, 00:56
        jak wspomniała w innym wątku forumowiczka, kurs kosztuje 1200 zł, to pewnie to,
        bo na Mokotowskiej...
        • pepe27 Re: ten kurs 1200 zł! 26.01.05, 01:22
          Witaj, chciałam zobaczyć Twoje ramki i widzę że ci zawisło konto na All .
        • mrouh Re: ten kurs 1200 zł! 26.01.05, 13:16
          Ooops, no to ja podziękujęsmile
          Ale modny się decoupage zrobił... W Wysokich obcasach widziałam też reklamę
          jakiejś firmy organizującej szkolenia, była to oferta "otwartych drzwi" i w
          ramach tej imprezki tez miały być pokazy ceramiki, zdobienia szkła i chyba
          decoupage'u. Niestety na ich stronie tego info nie znalazłam, okazało sie, że
          firma zajmuje się zwyczajnymi firmowymi szkoleniami (jakieś NLP, sztuka
          komunikowania się itp.). A nazywało się obiecująco: Akademia Wolnego Czasu smile

I faktycznie mam urlopik, znaczy feriesmile Jeszcze kilka dni... a potem wracam do
          szarej rzeczywistości niezadekupażowanej jeszczesmile
          • toxicloki Re: ten kurs 1200 zł! 26.01.05, 13:21
            hehe -modny?smile wczoraj poszlam do mojego plastyka po haftgrunt, poki z creative
            nie prezysla czyms trzeba kleicwink pytalam o werniksy koloryzujace etc a gosc mi
            na to "technika serwetkowa swoj boom przezywala tak ze 4 lata temu. mielismy
            specjalne farby, kaliery, media etc. kazdy sie tym zajmowal, zbyt byl na
            okraglo, serwetki mielismy takie, ze normalnie male dziela sztuki. teraz jest
            pani nasz jedyna klientka ktora sie tym zajmuje. i to jest piekne. jak wszyscy
            cos robia, stajke sie to moda -tak jest pani jedyna w swoim rodzaju" poza tym
            wykupilam ostatni grunt, okazalo sie ze ten i dwa ktore przy poprzedniej wizycie
            kupilam staly ponad pol roku na polce... i nie wiadomo czy beda zamawiac, bo
            musza kupic caly display a nikt inny tegop nie kupuje. zmartwilo mnie ze byc
            moze nie bedzie produktow dla mnie, ale powiem wam ze gadalam z facetem pol
            godziny (straszny gadula jestwink)) ale tak mnie podbudowal, ze prawie stamtad
            wyfrunelamwink widzac liczbe osob tu na forum i na allegro wydawalo mi sie to dosc
            popularne, on powiedzial ze wrecz odwrotnie! tak mi naopowiadal jak to fajnie ze
            tylko ja, ze piekne dziela, ze niespotykane, namawial hbym sprobowala rowniez
            czegos innego -porcelany badz malowania (mam dwie lewe rece do malowaniawink)) ze
            wystarczy pocwiczyc etc i kazde dzielo jest wyjatkowe i w ogole... ze normalnie
            echhhh i achhhh! potrafi gosc stymulowacwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka