manufakturasztuki 27.11.11, 11:48 www.manufakturasztuki.pl to miejsce dla wszystkich twórczych osób i fanów rękodzieła, znajdziecie tutaj wiele niesamowitych, jednorazowych przedmiotów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.suchodolski Re: unikatowe rękodzieło 27.06.12, 18:14 ładna i nowoczesna strona, biżuteria fajnie się w niej prezentuje. Odpowiedz Link
42andzia Re: unikatowe rękodzieło 29.11.12, 11:52 Podobają mi się niektóre dzieła ale dosyć drogie, wydaje mi się że gdzie indziej znalazłam tańsze. Odpowiedz Link
d.robak22 Re: unikatowe rękodzieło 21.01.16, 14:44 Artyści handmade poszukiwani! Nowo powstały sklep internetowy z ofertą handmade - Prestige-Design poszukuje do współpracy zdolnych rękodzielników! Portal obejmie swym zasięgiem całą Skandynawię. Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie zgłoszenia z krótkim opisem swojej działalności oraz co najmniej trzema zdjęciami prezentującymi wykonane przez siebie prace na adres: d.robak@prestige-design.pl. Dołącz do grupy naszych artystów i wypromuj swoje dzieła w prestiżowym sklepie internetowym! Odpowiedz Link