muszynianka28 22.06.12, 08:30 kamienie do wyrobu bizuteri oraz półfabrykaty srebrne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.suchodolski Re: Gdzie w WARSZAWIE znajduja sie 27.06.12, 18:16 proponuję zwiedzić ulicę Orlą i Elektoralną - tam jest kilka fajnych sklepów z elementami do robienia srebrnej biżuterii, kamieniami, blachą, drutami.. Odpowiedz Link
muszynianka28 Re: Gdzie w WARSZAWIE znajduja sie 27.06.12, 22:18 dzieki wielkie za odpowiedź a orientujesz sie może czy sa tam kamienie wysokiej jakości? Odpowiedz Link
jan.suchodolski Re: Gdzie w WARSZAWIE znajduja sie 28.06.12, 09:20 owszem, możesz kupić niezłe kamienie, także brylanty. np: “Wąsowski. Jubilerstwo”, “Warszawa”, Elektoralna 9 EM. SP. Z O.O., WARSZAWA, UL. ELEKTORALNA 13 Michelson Diamonds Polska Sp.z o.o. - Warszawa, Elektoralna 13 Odpowiedz Link
muszynianka28 Re: Gdzie w WARSZAWIE znajduja sie 28.06.12, 10:47 jeszcze jedno pytanie-jeśli można, ale kamienie wiercone? np w formie topazów, cytrynów różnej wielkosci czy formie? Odpowiedz Link
muszynianka28 Re: Gdzie w WARSZAWIE znajduja sie 28.06.12, 10:48 oj źle napisałam chodzilo mi o kamienie wiercone-typu topaz? w róznej formie i wielkosci? Odpowiedz Link
jan.suchodolski Re: Gdzie w WARSZAWIE znajduja sie 28.06.12, 18:20 słuchaj nie jestem specem od kamieni, popytaj na Elektoralnej. Na Allegro sprawdzałaś? Odpowiedz Link
dj2u Re: Gdzie w WARSZAWIE znajduja sie 27.12.12, 10:59 [b]Uwaga !!!! Przed zakupem w tej firmie proszę się głęboko zastanowić ponieważ to oszuści !!! Dokonałem zakupu za grubo ponad 1000 PLN i czekam już ponad miesiąc. Firma nie odbiera telefonów i nie reaguje na maile. Złożyłem doniesienie do prokuratury i liczę , że zamkną firmę i właściciela.[/b] Odpowiedz Link
muszynianka28 Re: Gdzie w WARSZAWIE znajduja sie 28.06.12, 10:23 Dziękuje pięknie za odpiwiedź :-) Odpowiedz Link