31.01.05, 21:26
www.allegro.pl/show_item.php?item=41105812 wiecie moze jak zawiazac
taka kokardke bardzo bym tez prosila o stronki z kartkami walentynkowymi
recznie robionymi z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • svia69 Re: kokardki 31.01.05, 21:58
      WITAM
      takie kokardki można kupić gotowe w pasmanterii smile
      • top.vitamina Re: kokardki 31.01.05, 22:04
        hmm jak ostatni raz bylam i chcialam kupic to nie bylo mam taka prace do szkoly
        na angielski musze zrobic kartke na walentynki to musi byc praca na 6 co prawda
        zrobilam a wlasciwie koncze jedna ale ona nie do konmca mnie satysfakcjonuje
        musi to byc kartka po ktorej bedzie widac ze duzo pracy wlozylam z w nia wiec
        odpadaja kartki typu kwadracik piorko i kokardka mimo ze niektore sa bardzo
        ladne i eleganckie chciala ybm zrobic kattke taka troj wymiarowa myslalam o
        przyklejeniu roznych takich elementmkow jak piorka koraliki cos z modeliny moze
        masz jakies pomysly ?
        • toxicloki Re: kokardki 31.01.05, 22:50
          poza takimi kokardkami w pasmanteriach mozna kupic cale mnnowstwo innych
          gadżetow -moim faworytem sa rozyczki -we wszystkich kolorach i rozmiarach,
          wygladaja jak recznie plecione (tu "twoj" wklad pracywink). sa naprawde sliczne,
          jak najbardziej trojwymiarowe... a do tego w miare plaskie -kartka bez problemu
          powinna wejsc w koperte. maja tez mase innych cudow, musisz tylko sie rozejrzec.
          swoja droga - to angielski czy ZPT?smile sie chyba babie pomylilowink gdybys tekst
          wyznania miala napisac, to rozumiem, ale zrobic kartke? chory pomysl....
          • surtout Re: kokardki 31.01.05, 23:32
            Ściągę / inspirację masz tu:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=20069162
            • toxicloki Re: kokardki 31.01.05, 23:47
              no, dokladnie o takich rozyczkach mowilamwink mozna je dorwac od calkiem tycich do
              kilkucentymetrowychwink mam nadzieje ze rzucisz fotke, jak juz skonczyszwink

ps. surtout, jak ty wiesz...wink
          • babulajagula Re: chory pomysł 01.02.05, 13:50
            A dlaczego chory pomysł? Ja uważam, że świetny. Sama m.in. uczę angielskiego i
            uważam, że takie metody są całkiem skuteczne. Jeśli ktoś namęczy się, żeby taką
            kartkę wyprodukować, to przy okazji zapamięta własnoręcznie wykaligrafowany
            tekst, a może nawet takie działanie zainspiruje do poszukania oryginalnych
            tekstów, bo jeśli kartka oryginalna i wypracowana, to szkoda wrzucać tam
            banalny angielski tekścik. Poza tym robienie kartki zazwyczaj sprawia
            przyjemność (oki wiem, że niekoniecznie wszystkim), a jeśli przy okazji nauka
            języka zacznie się pozytywnie kojarzyć, to tylko same korzyści z tego płyną. W
            tym szaleństwie jest metoda smile Jak mam zresztą nie bronić takich metod, skoro
            pisałam pracę o nauczaniu języka poprzez działania plastyczne smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka