03.02.05, 21:13
biżuteryjne wątki popularne, z tego co widzę to robicie kolczyki (niektóre
bardzo ładne), a co z klipsami?

czy ktoś się tym zajmuje?

albo czy ktoś wie jak przerabiac kolczyki na klipsy? kolczyków ładnych
mnóstwo, a klipsów nie ma niemal wcale, nie mówiąc juz żeby były ładne sad

pozdrawiam ciepło (i licze na jakiś odzew)
Obserwuj wątek
    • principessa11 do ladyblue 04.02.05, 12:51
    • principessa11 do ladyblue 04.02.05, 12:55
      Enter mi się tam nacisnął, przepraszam.

Klipsów się nie robi, bo do tego czasu prawie niemożliwe było dostać takie "uchwyty klipsowe" na ucho. Teraz jest już nowy skle NO ŁADNIE i tylko czekam az ceny zmaleją (moż się nie doczekam). Jeżeli podobają ci się któreś kolczyki wystawiane na forum, albo na allegro, to zapytaj się osoby która je zrobiła, czy nie mogłaby dla ciebie zrobić podobnych klipsów (jeśli oczywiście na tym ci zależy), albo w ogóle na zamówienie, specjalnie dla ciebie.
      Jeśli o mnie chodzi, to mogłabym się pokusić o takie zadanie.
      Jeśli jesteś zainteresowana to daj znać na gg 4499619
      A jeśli moje ci nie odpowiadają to zapytaj innych, może się zgodzą?
      • maciachowa Re: do ladyblue 04.02.05, 13:54
        a ja tez sie dolaczam do prosby o klipsy.
        mam uczulenie na wszystko poza zlotem, a tego z kolei nie nosze.
        I w ten oto sposob ogladam tylko kolczyki piorkowe, koralikowe, bursztynowe i
        ...ciezko wzdycham.
        Bo nic tu dla mnie nie ma.
        Moze jakby pokazac chociaz jedno zdjecie jak takie klipsy by wygladaly? Bo tak
        to wyobraznia szwankuje i trudno zamawiac cos w ciemno..
        Pozdrawiam
        maciachowa
        • kasicaaa znalazłam 04.02.05, 13:56
          są podkłady pod klipsy i pod kolczyki wkrętki w sklepie "no ładnie" - ale nie
          srebrne niestety

noladnie.super.sklep.pl/sklep/index.php?cPath=39_51_58&sort=2a&page=3
          • maciachowa Re: znalazłam 04.02.05, 14:31
            Superowe !!!!!!

Looomatko!
            Moze ktos cos wymysli? Piorka + koraliki. Szarosci, granaty, brazy perelkowe,
            bursztyny . O matko! Moze beda i klipsy? Ale byloby fajnie.
            Bo abym sama cos takiego umiala- to watpie, ale chetnie dlugie, na codziennie
            bieganie do swetrow- cos nieplastikowego, cos smiesznego , lekkiego, dlugiego smile

Pozdrawiam
            maciachowa

• principessa11 Do Maciachowa 04.02.05, 14:07
          Mam dla ciebie przykre wiadomości, jeżeli jesteś uczulona na metal (ja mam ten sam problem niestety) i nie masz przebitych uszu, to chyba nie znajdziesz nic dla siebie. Bo jeszcze nie znalazłam takich uchwytów klipsowych ze srebra, czy złota. Jeśli udałoby ci się gdzieś takie dostać, to mogę specjalnie dla ciebie zrobić klipsy w formie i kolorze jaki preferujesz.
          A to raczej na się nie opłaca robić w ciemno klipsów, bo potem nawet same nie będziemy ich nosić (nie wiem jak wy dziewczyna, ale ja klipsów nieznoszę).
          Poszukaj zapięcia, to coś pomyślimy, może masz jakieś stare, które już się nie przyda? Przyślij a ja już coś wykombinuję!!!
          Pozdrawiam.
          • maciachowa Re: Do Maciachowa 04.02.05, 14:26
            Ale uczulenie mam tylko na przeklute kolczyki smile) Klipsy metalowe nosze bez
            zadnych problemow. Kolczykow (mimo ze mialam przeklute uszy ale tylko zloto
            moglam nosic) nie daje rady. Po godzinie noszenia- ucho puchnie , boli, i jezeli
            natychmiast nie wyjme metalu z ucha to sie zaczyna saczyc...
            Klipsy moge nosic najbardziej stalowe nawet, zero problemow smile Tylko tam gdzie
            przeklute widocznie jest delikatniejsza skora i nie daje rady wytrzymac.
            A kolczyki tutaj pokazujecie takie sliczne. Klipsy bardzo lubie. Ale trudno
            kupic teraz klipsy - wiekszosc ladnych wzorkow to kolczyki. Klipsy tylko
            "piguly" wlasciwie mozna kupic, a gdzie dlugie, wiszace... takie jak pokazujecie
            tutaj ? smile

Pozdrawiam
            maciachowa
            • principessa11 Re: Do Maciachowa 04.02.05, 14:29
              Dobrze w takim razie zapoznaj się mniej więcej z moimi pracami tu na forum zdjęcia, albo na allegro
              www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2637031
              I napisz do mnie na gg : 4499619 o co ci dokładnie chodzi, uzgodnimy wszystko.
              • winogroneczka klipsy... 04.02.05, 14:39
                no qrcze, tez skusilabym sie zeby sprobowac ale ceny tych klipsow sa na razie
                spore.

Jesli ktoras z amatorek klipsow jest z Warszawy to polecam sklep 'zielony kot'
                na Chmielnej. Moja kolzenanka kupila tam dla siostry suuuper klipsy, chcialam
                takie same choc mam przekute uszy smile
                • a19a24 Re: klipsy... 04.02.05, 20:54
                  Niedługo.. w ciągu tygodnia czy dwóch będę robiła kolczyki sztyftowe i klipsywink
                  Dam znać napewno. Ewentualnie piszcie na aukcje@assertino.pl
                  • ladyblue Re: klipsy... 05.02.05, 20:01
                    smile
                    bardzoś mnie Anno ucieszyła smile
                    przyznam się że to Twoje dzieła za mną chodzą - te z piórek smile
                    więc jeśli byłaby mozliwość zrobienia tego typu klipsów to świetnie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka