agata781 07.02.05, 10:24 Powiedz mi czy można w Z.Górze(i ewentualnie gdzie)kupić lakier do spękań?Bo we Wolsztynie idzie(czasami)dostać tylko zestawy a osobno wcale nie prowadzą sprzedaży,i jestem w kropce. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlka_79 Re: Pytanko do Qlki 07.02.05, 10:48 Nie, nie można Przynajmniej ja nic o tym nie wiem. Nawet w sklepie dla plastyków w wieży głodowej nie mają. Oni nawet nie słyszeli o czymś takim jak dekupaż... Mnie siostra kupiła w empiku w Poznaniu - jeśli chcesz, to możemy się jakoś umówić, ona kupi, a ja Ci wyślę, albo jak będziesz w Zielonej oddam do rąk własnych Odpowiedz Link
agata781 Re: Pytanko do Qlki 07.02.05, 13:20 No właśnie moja siostrzenica była w sobote w Poznaniu i empik był zamknięty.A tak już się cieszyłam że mi kupi.do Poznania jest mi nie po drodze więc jak by twoja siostra mogła kupić to było by super. Odpowiedz Link
pepe27 Re: Pytanko do Qlki 07.02.05, 13:35 Byłam kilka razy w Empiku, ale lakieru do spękań nie widziałam. Musiałaby siostra jednak zajżeć do jakiegoś plastycznego ( a tych ci w Poznaniu dostatek). Odpowiedz Link
qlka_79 Re: Pytanko do Qlki 07.02.05, 17:38 OK, poproszę ją, żeby zajrzała do empiku i powiem Ci czy są i za ile. Mój kosztował 16zł i jest firmy Waco. Odpowiedz Link
agata781 Re: Pytanko do Qlki 07.02.05, 17:36 Qrcze! Jak już się zdecyduję coś robić to potrzebne produkty taki problem zdobyć.Taaaaaki niefart! Odpowiedz Link