rafciu007 22.04.05, 11:51 www.dzafel.s3.pl/aukcje/auction.php?aukcja=47140236 Naprawdę, ludzie mają pomysły, a niżej coś w stylu serwetki z forum foto: www.dzafel.s3.pl/aukcje/auction.php?aukcja=48807747 ha ha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafciu007 dla kolczykujących: 22.04.05, 11:54 naszyjnik z: www.dzafel.s3.pl/aukcje/auction.php?aukcja=48039134 Ale mi gorąco, buahaha, nie mam siły. Płaaaaaczę Aaaaaaaaaa )) Odpowiedz Link
mamand Re: dla kolczykujących: 22.04.05, 12:29 no co? ja taki naszyjnik zrobiłam sobie w liceum moja mama kiedyś też taki miała Odpowiedz Link
glassidea Re: Czy któraś z pań jest zainteresowana? 22.04.05, 11:56 Rafał, chyba straszliwie się nudzisz? Jola Odpowiedz Link
rafciu007 niekoniecznie, ale... 22.04.05, 11:59 przeglądając fora i szukając info na temat eBay'a znajduję takie odjazdy. Chyba lepiej się pośmiać niż czytać wątek z kłótniami, prawda? Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: niekoniecznie, ale... 22.04.05, 12:01 Faceta bym wzięła... posprzątałby i poszedł z dzieciakami na spacer... niestety za stara jestem ;o/ jak na wymogi tej aukcji. Odpowiedz Link
glassidea Re: niekoniecznie, ale... 22.04.05, 12:02 Jasne, takie spory staram się omijać szerokim łukiem. Podoba mi się atmosfera spokojnej wymiany myśli i doświadczeń. Jola Odpowiedz Link
carolinuss a ja sie uśmiałam 22.04.05, 12:07 i jakoś od razu więcej zapalu i energii do ciągu daleszego dzisiejszego dnia, hahaha, ! Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
rafciu007 no to super, więcej nie szukam... 22.04.05, 12:11 i teraz można wracać do pracy. Ehh, czy ja kiedyś stworzę taki naszyjnik Odpowiedz Link
lamarta Re: no to super, więcej nie szukam... 22.04.05, 12:15 Naszyjnik przemilczę... Facet zdecydowanie za młodyPP Odpowiedz Link
qlka_79 Re: no to super, więcej nie szukam... 22.04.05, 12:22 To że młody, to dobrze Fajną ma klatę Ale boję się pomyśleć o twarzy, skoro jest wystawiony tylko za 1zł... Odpowiedz Link
k_izydorczyk Re: Czy któraś z pań jest zainteresowana? 22.04.05, 12:26 ciekawe po czym się pozna że licytowany był ten chłoptaś a nie inny W wieku mojego dużo młodszego brata w dodatku... Uch, ciężka sprawa Ale faktycznie ktoś miał fazę... Odpowiedz Link
rafciu007 to pewnie ten facet, który jest... 22.04.05, 12:54 na zdjęciu, ponieważ użytkownik Allegro pisze, że wystawia współlokatora, aby ten wieczorem wybył z domu, a on zostanie sam na sam... Odpowiedz Link
k_izydorczyk Re: to pewnie ten facet, który jest... 22.04.05, 13:01 no dobra, ale może to tylko pic na wodę, a na serio chce zapoznać jakiegoś paskuda z fajnymi babkami? Fota jest bez twarzy, a bokserki zazwyczaj się zmienia! DD Ja znalazłam za to coś co każdego podniesie na duchu i doceni choćby skromny sukcesik www.dzafel.s3.pl/aukcje/auction.php?aukcja=48873136 Odpowiedz Link
k_izydorczyk Re: to pewnie ten facet, który jest... 22.04.05, 13:05 www.dzafel.s3.pl/aukcje/auction.php?aukcja=47603313 A jak robić takie cuda było nawet u nas na forum, ktoś podchwycił temat (i jakie fajne pudełko! ) Odpowiedz Link
rafciu007 k_izydorczyk do roboty !!!! 22.04.05, 13:08 Pudełko fajne, też zauważyłem. Fajny jest też termofor z biustem I proszę się brać do roboty. Myślisz, że rzuciłaś na foto kilka swoich dzieł i to koniec dobijania nas? Dawaj jeszcze Odpowiedz Link
k_izydorczyk Re: k_izydorczyk do roboty !!!! 22.04.05, 13:10 ok, tylko polakieruję ;D Za godzinkę będą DDD Odpowiedz Link
k_izydorczyk Re: No, to rozumiem :) Mogę więc.. 22.04.05, 13:13 Ale pamiętaj - masz godzinkę! :E Odpowiedz Link
mrouh Re: No, to rozumiem :) Mogę więc.. 22.04.05, 13:20 To ja idę do pracy na jakies 3 godziny, a jak wrócę, to chcę zobaczyć dzieła w galerii (tylko, żeby moderatorki miały czas.... Ja się już uzależniłam od Kasiowych cudeniek ostatnich i Gahtowych aniołów i chcę wciąż nowych. Zmeinię hobby chyba, bo ręce mi opadają jak to ogladam i sama nic nie mogę stworzyć, za to podziwianie wychodzi mi świetnie i robię to po mistrzowsku Odpowiedz Link
kklamerka przebieglak w czerwonych majtach 22.04.05, 13:35 zresztą może on sam siebie wystawia - a ta, z którą zje kolację, to ta, którą kupi. A to przebieglak!!! Odpowiedz Link
kklamerka szukaj dalej 22.04.05, 13:33 1. Facet - cóż, sprzątać lubię, do kochania mam Swojego (którego na żadnej aukcji nigdy nie wystawię, bo jest mój i tylko mój!), no, może pomóc mamie skopać ogródek - chociaż taki trochę chuderlak, nie?! (jeszcze by się połamał i ktoś zrobiłby naszyjnik z jego kości), nie... 2. Maska - no, taką to sobie mogę zrobić. I Afrykańską, i Mandżurską... 3. Naszyjnik - mało oryginalne... Moja kumpela kiedyś zbierała z mamą-plastyczką rozjechane żaby. Suszyły je, bo chciały zrobić coś oryginalnego, ale niestety gdy zaczęły się lęgnąć robaczki, to było już za wiele. Ale Rafciu szukaj dalej... Może kiedyś skuczę się na coś faktycznie smakowitego )) Odpowiedz Link