loriaan 24.04.05, 21:44 te zdecoupagowane włączniki do światła na ebay)) o tym to nie pomyślałam) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kirah2 Re: widzieliście.. 24.04.05, 22:01 ha! pokaż linka! a ja pomyślałam - ale nie o samych włącznikach, tylko wymyśliłam takie "ramki" dla nich, oczywiście ozdobione, postarzone, albo śmieszne (np. z napisem "oszczędzaj światło!", bo mój Mężczyzna mnie tępi, że nie gaszę..) po to się kiedyś pytałam o wymiary wewnętrznej "dziury" lusterek z IKEI, bo miałam zamiar je do tego wykorzystać i faktycznie lusterka rozmiarami się nadają, ale że niektóre "pstryczki" mam podwójne albo potrójne (wtedy lusterko odpada, może być tylko na pojedyncze), a chcę zachować "jednolitość" tworzywa, zrobię je (jak będę mieć czas i zdecyduję się na sposób ozdabiania) z twardej tektury pooklejanej papierem. pokażę zdjęcia. Odpowiedz Link
barbaramilej Re: widzieliście.. 24.04.05, 22:14 Proponuję zobaczyć w sklepach elektrycznych, są specjalne plastikowe podkładki pod włączniki aby nie brudzić ściany.Kosztuje to 2-3 zł. Odpowiedz Link
kirah2 Re: widzieliście.. 24.04.05, 22:22 muszę sprawdzić, tylko czy farba mi chwyci plastik? ostatnio próbowałam pomalować plastik złotolem... PORAŻKA Odpowiedz Link
barbaramilej Re: widzieliście.. 24.04.05, 22:25 Pamiętałaś żeby zmatowić powierzchnię? Odpowiedz Link
kirah2 Re: widzieliście.. 24.04.05, 22:29 próbowałam papierem ściernym, ale robił z tym plastikiem dziwne rzeczy (jakby zdzierał jego płaty?) potem odtłuściłam czymś śmierdzącym, co dał mi mój chłopak. nie zadziałało Odpowiedz Link
barbaramilej Re: widzieliście.. 24.04.05, 22:31 papier ścierny powinien być o jak najmniejszej ziarnistości,abyś tylko zlikwidowała tą błyszczącą powierzchnię Odpowiedz Link
barbaramilej Re: widzieliście.. 24.04.05, 22:29 Lepiej od złotolu wygląda farba w spreju (sklepy budowlane) Odpowiedz Link
toxicloki Re: daj linka 24.04.05, 22:57 widzialam - wpisz decoupage w tytulach i opisach i zeby szukalo worldwide to trafisz Odpowiedz Link