gosiunia200 09.06.05, 12:21 Podajcie mi namiary na dobre pasmanterie abym mogla kupic rozne tasmy na metr z roznymi wzorkami.Mieszkam kolo Wrocławia, wiec moze tu bedzie wiekszy wybor niz w moim miescie.Sle pozdrowienia papa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joamor Re: wrocław - pasmanteria 09.06.05, 13:19 Przy ulicy Jedności są 2 pasmanterie niedaleko siebie, w pobliżu dawnego domu towarowego Odra. Co prawda nie wiem, czy mają takie taśmy (nigdy mnie to nie interesowało), ale są dobrze zaopatrzone. Nawet koraliki można kupić tam ładne (to tak przy okazji informacja dla robiących biżuterię). Odpowiedz Link
metka44 Re: wrocław - pasmanteria 09.06.05, 13:31 Calkiem bogata pasmanteria jest obok DH Podwale (to ten naprzeciwko "Galerii Centrum". Trzeba isc jakies 20m ta ulica, z ktorej kolo DH Podwale wyjezdzaja tramwaje (kierujemy sie w strone budynkow sadu). Pasmanteria jest na dole w bloku, ktory sasiaduje z DH Podwale. W kazdym badz razie latwo ja zauwazyc Odpowiedz Link
lola211 Re: wrocław - pasmanteria 09.06.05, 15:48 Dorzuce jeszcze kolejny adres - na Hali Targowej sa 2 stoiska, jedno jest zaopatrzone naprawde bogato. Odpowiedz Link
ibisek1 Re: wrocław - pasmanteria 09.06.05, 16:57 1. Ulica Kołłątaja - idąc od strony dworca głównego to będzie jakieś 100m po prawej stronie, za rogiem, po schodkach do góry (za apteką). 2. Ulica Kiełbaśnicza - idąc od Placu Solnego - po prawej stronie (zaraz za Guinessem) Odpowiedz Link