kamyk_na_niebie Kurs decoupage 10.06.05, 10:09 O rany, przepraszam, za wczesna pora na zabawe z komputerem Wczoraj odkrylam decoupage na Waszych forach i jestem zafascynowana. Wlasnie remontuje mieszkanko i mam tyle pomyslow ze nie moglam spac w nocy Powiedzcie mi prosze, czy warto zapisac sie na kurs, czy moge sie nauczyc wszystkiego sama? kamyk Odpowiedz Link
dczeraniuk Re: Kurs decoupage 10.06.05, 10:14 Jak ci jest wygodnie. Wiekszosc nauczyla sie wiele sama, a na kursach mozna poznac jakies fajne triki i ciekawostki. To forum na pewno okaze sie bardzo pomocne. Jest jak jeden wielki podrecznik z ilustracjami . Odpowiedz Link
kamyk_na_niebie Re: Kurs decoupage 10.06.05, 12:16 Dzieki za odpowiedzi Zdecydowalam sie na kurs, zawsze to lepszy start. A potem bede Was zameczac pytaniami na forum Pytanie nr jeden. Widzialam mnostwo pieknych prac na przeroznych materialach. Czy ta technika nadaje sie rowniez do prac na scianie i na tkaninach? kamyk Odpowiedz Link
kamyk_na_niebie Re: Kurs decoupage 10.06.05, 22:29 Super, tego mi bylo trzeba No to powoli zabieram sie do pracy Pozdrawiam wszystkich! kamyk Odpowiedz Link
karolaus Re: Kurs <a href="<a href="http://www.decoupage.org/ga" target 10.06.05, 11:32 Myślę, że z naszego forum można się dużo dowiedzieć, trzeba poszukać w wyszukiwarce starych wątków. Zaryzykowałabym stwierdzenie, że to skarbnica wiedzy na temat decoupage. Poza tym trzeba próbować, bo człowiek uczy się na własnych błędach i jak czegoś sam nie zrobi, to się nie nauczy. A kurs też się czasem przydaje... Życzę Ci powodzenia. Odpowiedz Link