a.ziemkiewicz1 05.08.05, 11:19 hej dziewczyny w wątku giełda serwetkowa warszawa umawiamy się na spotkanie w Warszawie. Jesli jesteście zainteresowane dajcie znać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tilijka Re: spotkanie Warszawa 05.08.05, 11:27 potwierdzam chęc spotkania może przyprowadze jeszcze koleżankę przyniosę serwetki na wymianę Odpowiedz Link
svea1 Re: spotkanie Warszawa 09.08.05, 08:32 Dziewczyny z Warszawy, czy jutrzejsze spotkanie o 17:30 aktualne? Bo coś cichutko... Odpowiedz Link
domi_niq Re: spotkanie Warszawa 09.08.05, 10:09 ..no chyba tak -ja szykuje już swój kram Odpowiedz Link
svea1 Re: spotkanie Warszawa 09.08.05, 10:20 Ja dla Ciebie Domi_niq odłozyłam po dwie sztuki serwetek (pisałaś mi numerki wzorów, które Ci sie spodobały), wiec jutro je dostaniesz Odpowiedz Link
domi_niq Re: spotkanie Warszawa 09.08.05, 12:10 Fajnie, dzięki Svea Ja chyba w międzyczasie jedną z nich zdobyłam, nie jestem pewna, czy ona u Ciebie mi się podobała, ..zobaczymy. Do jutra, do zobaczenia. Odpowiedz Link
a.ziemkiewicz1 Ja będę na 100% 09.08.05, 16:38 Hej już pakuję swoje "skarby". Do zobaczenia jutro... Odpowiedz Link
domi_niq koraliki 10.08.05, 09:27 Ja chciałam tylko ogłosić publicznie, że na dzisiejsze spot. oprócz serwetek przynoszę też kram z koralikami, jakby ktoś ewentualnie był zainteresowany Odpowiedz Link
svea1 Re: koraliki 10.08.05, 09:36 A ja już przytachałam do pracy reklamówę z serwetkami, wygladałam jak straganiarka z wielką torbą, a i tak brałam tylko po kilka sztuk)) Dziewczyny, mam nadzieję, ze sie rozpoznamy. Anię poznam, bo mam fotkę)) Odpowiedz Link
domi_niq Ładnie 10.08.05, 09:57 To ładnie.. tu koleżanki widzę już swoje zdjęcia po portfelach noszą, a ja będę chodziła od stolika do stolika i "kup pan serwetkę" )) Odpowiedz Link
svea1 Re: Ładnie 10.08.05, 10:23 )) Domi_niq, tam nie ma tylu stolików i na pewno brak panów zainteresowanych serwetkami Lepiej zostaw je dla nas Mnie łatwo dziś poznać - niebieskie długie kolczyki, jeansowe ubranko i czarna koszulka. Rany, mam nadzieje, ze w knajpce beda miejsca i ze sie zmieścimy, bo jeśli przyjdzie nas dużo, to będziecie na mnie krzyczały, ze zaproponowałam to miejsce)) Ale tam jest decoupage'owe lustro!!! To wszystko przez to lustro! Odpowiedz Link
osculatius Re: spotkanie Warszawa 10.08.05, 10:13 Witajcie! bardzo chętnie się wybiorę...przynajmniej, żeby popatrzeć..może coś zamienię... Nie wiem tylko czy zdążę zabrać z domu swoje serwetki do wymiany... bo wcześniej muszę wpaść do domu i wyprowadzić sunię na spacer.. Ale przynajmniej popatrzę i poznam Was..marzą mi się takie różne rzeczy do decoupage..moze kafelek.. Serdecznie pozdrawiam Bogusia Odpowiedz Link
rzesorek Re: spotkanie Warszawa 10.08.05, 10:53 Buuuu ale Wam zazdroszczę...ja nie mogę bo nie mam komu dzieciątek upchnąć buuuuuuuuu Odpowiedz Link