Gość: Miły IP: *.197.34.95.customer.cdi.no 09.08.09, 17:15 Witam gdzie można kupić świeże mięsko ze świnki nie przerobione Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielonka Re: mięsko IP: *.197.34.95.customer.cdi.no 10.08.09, 13:04 mnie tez interesuje ten temat, chciałabym kupić większą ilość świeżego świńskiego mięska ale nie wiem gdzie, podzielcie się jeżeli ktoś wie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: mięsko IP: *.static.privatedns.com 10.08.09, 17:42 ŚWieże mięsko można kupić w hurtowni na ul.Chrobrego.Trzeba wczesniej zamówić i przywiozą nawet calą świnkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonka Re: mięsko IP: *.197.34.95.customer.cdi.no 11.08.09, 15:47 dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: mięsko IP: *.uznam.net.pl 24.08.09, 09:56 heh ,się gościu z hurtowni lansuje...ale nie radzę tam kupować...trafia się stare śmierdzące ,nie tak przechowywane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: mięsko IP: *.slowianin.pl 24.08.09, 22:37 te smierdzace miesiwo i kielbasy z tej hurtowni na Chrobrego to rozwozi po calym S-sciu cwaniazek Janusz Ordon z firmy Don-or wiec kupujcie lepiej na ryneczku albo w malych sklepikach bo ma hlodnie samochod smierdxacy, bez wymogow sanitarnych i bez wentylacji takie gdzie temp.ma plus 15-20 st. wiec moze sanepid sie do niego ukloni i zbada w czym i co on wozi!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: mięsko IP: *.uznam.net.pl 24.08.09, 23:14 ja proponuje podjechać gdzieś na wioske i kupić od jakiegoś gospodarza :) ja tak robię :) kupuję świnkę u Gościa z okolic Trzebiatowa wybiera się u nego konkretna sztukę on z nią robi "co trzeba" i odbiera się poporcjowane mięsko albo gotowe wyroby ( kiełbaski szyneczki pasztety salcesony itp ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fffffffffffffff Re: mięsko IP: *.uznam.net.pl 25.08.09, 07:43 najlepsze mięsko+ super swojskie wyroby sa na ryneczku naprzeciwko UZNAMU.POLECAM. Pan w budce bardzo miły , wołowinke też tam kupicie. Odpowiedz Link Zgłoś